Friday, May 7, 2010

Party Buih @ Villa Duta Bukit Antarabangsa

Kadang-kadang berkumpul ramai-ramai di tepi kolam sambil borak-borak, makan-makan, minum-minum pon layan gak. Bestnyer lagi bila tiada kaum hawa, so perbualan memang tak de limit le. Main lepas cakap, main lepas kentut gitu jer. Kalo ade girls, memang kena control la, takkan depan diorang nak lepas 'kentut' lak kan..hikhik...Terima kasih kepada organizer..
 .
Wajib bergambar dengan tukang 'masak' a.k.a. tukang bakar ayam jer. Wajib gak bob masuk bergambar sama, di mana-mana, bila-bila masa sahaja. Sedapkan ayam bakar tu. Sapa nak, leh request resipi rempah perap ayam bakar tu..Huih..dah abes ayam baru nak snap gambar. Nak wat camner, food2 sedap giler...rugi sapa tak datang...
Pas makan di tepi kolam, sepatotnya upacara berendam beramai-ramai. Tapi tak ramai yang berani, tak tao la pasal. Alasannya tak bawak swimming trunk. Takkan nak pakai boxer jer. Kang kena captured masuk FB, sia-sia je maruah sendir..hahaha..Tapi masih sonok, dapat lepak2, borak-borak, almaklumlah pasni tak tao lagi bile leh lepak cam gini..
Ni la finalist untuk kategori jejaka hot malam semalam..hahah..lepak-lepak tepi jalan sambil tengok gadis lalu lalang. Cuci mata sekejap. Dah kenyang, selain cuci mulut, dapat lak cuci mata..memang layan la..hikhik..pa pe pon, tenkiu so much kepada penganjur, BA Vila Duta..sungguh kenyang aku semalam sampai ke pagi..burpppp

9 comments:

NuNu EeRa said...

buihnye mana u..??

JMR said...

buih nya ada dlm kolam..

Matjoe said...

bro, gambar bro xde baju mane. tak buih laa camni

Hazzy Ishak said...

tak aci lah kaum hawa tak de
kui kui kui

JMR said...

matjoe: manaleh bro..nnt mak ai marah..hahah

hazzy: skali skala tanpa kaum hawa, best gk kan..hikhik

.o r k e d. said...

haha.bachelor party la neh.bkn buih.hihi

ezam said...

arghh!!!!

party buih menutop aurat....

nexxttttttt~

hahahhhahhaa

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

finalist jejaka pilihan tu tak blh bla muahahhahahahhaa

- zuriey - said...

bestnya berparty