Monday, May 24, 2010

MSG : TLG TUTUP FB || hari melukis nabi junjungan kita ||

"Esok adalah hari yang sangat mencabar bagi umat Islam di seluruh dunia. . Kerana esok di INTERNET non muslim akan mengatur acara BIADAP UTK KITA SEMUA!!. . . Hari Melukis MUHAMMAD (S. A. W),... Jadi, sebagai Muslim kita wajib membycott acara mereka itu. . . Malam ini, sblm JAM 12:00 mlam, CEPAT2!! log off pd semua laman sosial seperti berikut: Orkut, Facebook, Twitter, Hi5, dan banyak lagi. Dengan cara ini, mereka akan menghadapi kehilangan berat financial Insya-Allah. . . menunjukkan kita LOVE dan RESPECT untuk nabi kita MUHAMMAD (SA W). Harap semua dapat copy paste teks ini pd semua. Harap kita dapat lakukannya sekurang-kurangnya untuk nabi kita (SAW). Jika anda tidak percaya, pergi sahaja ke laman web CNNBookmark.. lakukanlah krn ALLAH.."

Salam sumer. Aku pasti ramai yang dah dapat msg sebegini kan? Aku pun berulangkali dapat kot FB dan 2,3 laman sosial yang lain. Persoalannya, APAKAH SUMER INI? 

WTF! Hari Melukis Muhammad S.A.W?? dah tak betul apa..aku nak nyebutnyer seriau. Camner nak tao kesahihan msg ni ek? Coz benda ni takleh buat main-main, kan?...

3 comments:

hanie@nisya said...

melampau sungguh!

sisdee said...

eh betul ke???ni dah mlampau kan ish..ish....

Matjoe said...

x berBF coz layan blog