Thursday, May 6, 2010

Movie Date IronMan2

Owh, aku rasa sudah lama tak tengok movie kat cinema nih. Bukan apa, malas bertambah ngan kije yang bertimbun. So tarakda masa nak spend masa dok atas kusi empuk sambil tenung skrin besar di depan. Tempat peberet aku semestinya Cathay Cineisure. Tak tau pasal, kat situ lebih selesa dari segala benda kot. Dari parking sampai la rege tiket, itu yang aku suka. Takyah susah payah beratur segala panjang bagai semata-mata nak dapatkan sekeping dua tiket. Semalam sampai je Cathay, YES! tiket awal sudah abes. Tarak hal, nah amik midnite nyer tiket. IRONMAN2 @11.50pm..Wow..tahan ke tak ngantuk nih.
 
Aku pun tak tau apsal la ramai sangat yang nak layan IRONMAN2 ni. Rasanyer, yang firstnyer takde la seramai nih. Layankan ajer. Skop citer IronMan2 ni makin berkembang banding ngan yang first. Tapi takde banyak sangat. Sut IronMan still tak banyak tambah teknologi. Plus dia nyer lawan tu tak best sangat. Cepat sangat mampus. Adoyai..kasilah lawan lama-lama sket. Baru syiokk..Takpelah..maybe next episode ada scene lawan2 yang best..headshot tu kasi banyak sket ker...hikhik..

Aaa..yang pic kat atas ni adalah IronLady..my only IronLady..uhuk2..ngantuk ek semalam?Cumellll....! Tapi tak tido kan. Kan?Kan? Cuma mata jer tertutup. Maybe sebab u makan nan tandoori banyak sangat kot. Takpun minum air RIBENA banyak sangat..aiyoo..

Yeah, malam ni ada BBQ Party. Farewell Party kah? Tak kisah lah, janji ala-ala pool party gitu. Mamam ayam bakar tepi pool sambil skodeng amoi ngah berenang-renang ke tepian..Ouccchhh...Jumpa di sana..sana...sana........di mana? Villa Duta Bukit Antarabangsa da.........................

6 comments:

~ ReD ~ said...

typo..typo..Cineleisure ...hehe

Matjoe said...

memula teruja nk tgk tp pastu ramai cakap x worth it

azieazah said...

Salam kenal. Terimakasih jengah Kak Azie.

citer Iron Man ni begitu hebat diceritakan di sana sini. Betul ler tuh best. Lama aih tak tengok wayang...

sI tEDI said...

aku tgk bila dah susut org.. ha ha ha ha

itu pun kalau sempat!

sophie said...

Nak tgok.. Haish..suka ironman

Adziim said...

Expectation orang tinggi sangat sebab yang 1st memang best. Silap Iron Man ke2 ni tak cukup aksi.