Sunday, May 30, 2010

[Movie] Best ke Shrek Forever After 3D?

Ni citer minggu lepas, lupa nak share kt sini..Persoalan utama...Best ke Shrek Forever After 3D? ni soklan untuk korang ye, kalo tanya aku, jawabnya, "ermm..biasa2 aje...."...
Jalan citer SHREK sefamiliy ni cam biasa jer. Nak kata gempak seperti yang digembar-gembur pon tak gak. Biasa ajer..kalo dalam dongeng melayu nyer, last2 akan ada ayat..'rupa-rupanya aku bermimipi..'..bukan betul pun yang terjadi tu..last-last citer, mesti happy ending gak..Lagi satu, bagi aku efek 3D nyer hanyalah yang ringan-ringan. Lebih baik buat dalam versi 2D biasa je kot...
Best tak best, layankan ajer. Terbaek gak 3D spec nih. Dapat cilok satu bawak kuar pon best gak, leh je layan 3D kat Best Denki, SONY outlet..kan kat sana diorang ada display 3D LED TV tapi tak provide cermin mata 3D nih. Katanya hampir RM1k untuk satu unit nih..tengok cam biasa jer...huhuhu..

Pasni fenomena 3D movie akan berlaku. Berlambak citer 3D yang akan kuar dalam tahun 2010 nih. Rege tiket pon akan turun gak nanti, mungkin.....pa pe pon yang aku tunggu nanti adalah Resident Evil 3D..terbaek woooo......tak mao dah layan katun2 ni, ngarut ajer..hahahah

6 comments:

Tcr Ain said...

Read by me..

Sharinginfoz said...

ramai org cakap citer shrek sedap aja..... oppss sedap tu pizza he he he

Segmen Kenali Blogger: Eyriqazz

kenwooi said...

i enjoyed the movie, but i didnt watch in 3D tho.. very touching one =)

Kujie said...

tak best - itu komen anak kak jie yg umur 11 tahun

yg best 3D tu je...kata dia lah...

Ery Farieha said...

nk tgk gk
tp xnak 3d pun
heheheh

~ ReD ~ said...

weehh.Resident Evil tu aku tgok smpai pucat muka aku. penakut punya pasal.wahahah