Tuesday, May 18, 2010

LIN DAN memang hebat..giloss...


aiyoo..ada tak sesapa yang penah training gini? Agak-agak kan, kalo player Malaysia yang training gini, senang-senang je kot leh makan player China. Takde la kecundang 3-0..tapi takpe, kita boley usaha lagi kan. Pasni leh la makan senang-senang je mana-mana team. Boleh punyer..Malaysia Boleh! Huh, ayat nak sedapkan hati jer. 

 Hakikatnya memang gitu la. Camner? Malas la nak elaborate lelebih kat cni. Dalam hati dah ler..Pasti ramai yang elaborate panjang2 dalam je skang nih kan, kan cakap lelebih kat cni, silap haribulan lain lak yng jadi. Harapnya team badminton leh wat post mortem pasal 'kecemerlangan' mereka hari tu. Dah wat belum ek. 

Kalo belum, leh jer baca post mortem yang si Fafau buat kt FB dia..hehehe...nnt pasni aku tempek entry pasal tu kat sini. Kalo sempat la...huhuhuhuhu....

**korang rasa video tu real punyer ke edited???

9 comments:

MISH LOLIPOP said...

Lin Dan ensem..hek2

@juera said...

x leh tngok la video tu..emm..tp tngok kesungguhan lin dan main mmg mengagumkan..jnis kuat memburu..kuat melawan..sume kuat la..ngeeee^___^

aminatulmimi ismail said...

geram dgn lin dan dr dulu. dia tu ego gilosss. tp ego ego dia mng gak. tu yg geram tu...ishh!

q-nizam said...

macam tpu jek...xcaya aku..hhaha

ainShahajar said...

Lin dan tu org cakap dia berlagak

dia psiko la... bukan takat pandai main. pandai gak bace ape lawan nak buat

genius

ezany said...

mmg berbakat dia ni.. cuma muka cam berlagak jer.. hehe..

Sharinginfoz said...

memang hebat, lin dan... tak boleh dipertikaikan...

Jom Promote Blog

rAy jR...@...Aliff said...

giler hebat d0wh....perghhhh

Aidi-Safuan said...

hahaha..nih nak tiru video ronaldinho sepak tiang tuh ke? heheh...