Monday, May 24, 2010

Layan aksi bloggerZ @ ADIDAS OLE KO CHALLENGE

Samekum.............!!! Wah, tup2 dah hari Isnin. Event Jumaat lepas pon tak terupdate lagi. Now, here it is! Sila tengok gambar di atas, blur kan..Kenal sapa? Ya, betul ! Redmummy sedang dibuli oleh BeautifulNara. Uishh..kesian, tapi still ok lagi sebab takde adegan jatuh tergolek. Tak gitu kak red?
.
Petang Jumaat lepas, di Centre Court Midvalley KL (taktao le kot2 MV ada kt kota bharu kan) telah diadakan Adidas Ole KO Challenge ; Project Alpha Season 1 & Season 2. Aku datang pon coz nak bagi support kat diorang je, nak main tu len kali la kot, lagi pon register RM30 tu yg menjadi halangan, coz kompom terbang RM30 sebab dah kompom kalah. hahaha..tapi kalo malam tu bro Jai & bro Eyriqazz join, maybe aku pon join gak..ahakz...
Antara featured blogger yang datang bertarung walaupun tanpa latihan yang mencukupi. Janji semangat tu ada. Itu yang nak tengok tu. Komitmen & persembahan yang cemerlang yang buat kami gelak. TQ sume : Redmummy, BeautifulNara, Budiey, klubbkidd, Azwan Ali, KYspeaks, Shaolin Tiger, Ninie Ahmad, Niki Cheong, Cheeserland dan juga yg cumel, Jojo Struys

Jom layan gambar aksi limited edition mereka nih...

 
Ninie Ahmad harus streching tahap luar biasa.
First match, Cheeserlan VS Michael. Walau lawan cun camano pon, Michael (director PA2) tetap tak tercabar. Weih, mana nak cari orang men futsal cute cam cheeserland ni. Wow!
 .
Jojo in action. Simple tapi tetap marvellous. Ahakz..Cun kan, sampaikan ade orang tengok tak kelip2..Tak caya? Tengok gambar kat bawah nih..Jangan mare ye...
See, sampai terlentok bro JAI tgk Jojo..aiehh...
 
Aksi diva menawan Azwan Ali memang takleh tinggal. Redmummy VS Azwan Ali..hamboi-hamboi dik nun...
See..gaya gaya Kaka Azwan mengolek bola. Ada gaya kan?
Sampai tergolek Redmummy dikerjakan ngan si Azwan Ali..
At last, rembatan redmummy btol2 kena kat dahi Azwan Ali. Melolong si Azwan nih..hahaha..tak leh igt aku bab ni, mesti tergelak sorang...
 BeautifulNara sebelum beraksi. Power gak bang Nara ni ,sampai ke semi final leh masuk Kalah 2-0 je ngan KYspeaks ni. Mantap weih KY, igtkan tao pasal makanan je, skali men futsal pon terer. Fuyoo..
Sapa cakap klubbkidd tak terer men bola. Bulum cuba bulum tao ma..
Tak sia-sia Adidas assign Ninie Ahmad ni sbg Duta diorang. Bersemangat giler time men. Wow..smpaikan terpancit Michael nak layan aksi dia. Repeat game wo, sbb patotnya Ninie dah menang Ole KO ( bola masuk celah kangkang RM5 dikira pemenang secara automatik)..tapi nasib Ninie kureng baik, kalah then...
Aksi separuh akhir antara Kyspeaks ngan BeautifulNara. Mak aieh, laju giler KY men, sampaikan Bang Nara tak sempat nak buat pa per. Nice game. Cian penyokong Bang Nara nih. Di final game, KYspeaks bertarung ngan Michael. Game dah menarik dah, laju & lincah. Tapi malang coz Michael terkena RM5 kangkang, OLE KO KYspeaks untuk Michael. KYspeaks JUARA untuk ADIDAS OLE KO CHALLENGE arini. Tahniah!!
(sori, takde lak gambar time final..mana ntah ilang..hikhik)
 
Pesanan dari GTO, JMR, Darkbatman & JAI kepada ADIDAS, sila adakan tournament cam gini pasni, boleh kan?. Cian bro GTO dah siap2 bawak boot, jersi bagai nak fight ngan JMR..walaupun act aritu aku tak bawak pape pon, pakai pon sandal & bwk camera je..hikhik
Ngan Redmummy.
"Betul kak, saya datang sini semata-mata nak sokong redmummy, bukan datang dating. Betul..."


ADIDAS Special Edition PURE GAME. 
Cam menarek lak produk kali nih...sapa ada beli ritu ye? Nak gak tao testimoni barang ni, kalo bagus, nak gak beli. Tapi as usual, produk Adidas memang terbaik la kan. Must buy...see ya! JMR

10 comments:

Matjoe said...

Firsttttt. PErtamaaaaaaaaa

Matjoe said...

hik2, kdding bro. acah2 main first

aku tgk harga produk baru adidas xde laa mahal mana pon. perfumre dia 100ml tu. mmg valu fpr money, + shower cream 250ml + key chain bola rm49.90, mmg murah lerr

ohmywtf said...

wah..looks like u all had lots of fun! :-)

sI tEDI said...

seksi men futsal!

niesz said...

awek cun2 ptut la ramai boy dtg..haha..

anastasyea said...

ruginye tak dapat pergi... kalau tak boleh kite bergambar dgn redmummy sekali =)
~ ANaSTaSyeA: DiSebALik KaNtA CokLaT ~

abangnara said...

bro thanks a lot datang ari tue!!!
lain kali kita buat gathering blogger main futsal.
ada beran?

Anonymous said...

5 june kat midvalley gak
jumpa kat sana
i need your support againn

thanks jmr & GF :)


Redmummy (apdah takleh x nak sign in wp nih)

JMR said...

kak red : alamak kak, time tu sy ada kt kg le..blk kg woo..

bangnara: bley jer..bile tu ek..hehehe

niesz: awek cun mmg ramai..terbaek..hikhik

JAI said...

Cehhh..kena gak gua..ahaks..5 june on tak on..tgu RedLight dari Redmummy