Saturday, May 1, 2010

Kenapa Populariti STARBUCK dah menurun..

Kepada buruh-buruh sekalian, Selamat Hari Buruh..semoga cuti sehari ni mampu membuatkan kamo refresh dalam menghadapi tekanan perasaan pada minggu depan. Ecececece... 

Kerja mana yang takde tekanan perasaan mahupun stress yang gedik-gedik bertakhta di hati.Cuba gitau wok, kije apa yang rilex-rilex je, then tunggu hujung bulan dapat gaji ribu riban. MLM? Takyah la cakap goyang kaki dapat duit gitu jer, hak tuih kalo ada gaya camtuh. Sebelum goyang kaki, kompom2 kena kerja keras & tertekan giler, nak pk cara nak attract orang, nak kencing orang ataupun nak kelentong orang. Kalo nasib baikk, ade rejeki ko, kompom pastu leh duduk umah goyang kaki jer. Masa tu memang la ko goyang kaki , duit lebat je masuk. Acu cuba try test tengok ko goyang kaki dari awal-awal lagi, ade ko dapat yang macam yang ko nak cakap tu? Harapan ke laut la jawabnya.....

Eh..apa yang ke laut nih? Hubung kait antara populariti STARBUCK menurun ngan Hari Buruh lak camner? Apa dia ek? Ntah le...TQ kepada sponsor Mocha Ice Blende utk petang ini....
 
Happy Holiday!!!

8 comments:

Alynn Notnot said...

takde kaitan dgn tajuk T^T

JMR said...

hahah..tu psl...

maisyara Pot! Pot! said...

habis la balik kmpg jalan jam! T__T

sophie said...

Hepy holiday!=)

Farid Fernandez said...

aku xpernah jejak ke kedai 2!!!

zumiela7 said...

teringat cite dunia baru themovie yg ade setarbak cafe en ken tak key..hahaaha

MR Bang Miji said...

bestfren ku sakit umor otak

Peri PiA said...

ni jln semenyih,beranang.jln lamo nak poee somban ko?