Monday, May 17, 2010

Kenapa Agnes Monica berkasar dengan Stacy?

Pelik, tengok dari jauh, jelas kelihatan Agnes Monica ni seorang yang ceria dan mesra. Tup-tup timbul kisah dia berkasar dengan penyanyi Malaysia yg dikatakan klon Agnes, Stacy. Agnes dikatankan berkasar dengan Stacy semasa sesi photoshot bersama di majlis minggu setiausaha..uiks, btol ke, atau Stacy ni lembut sangat sampaikan takleh nak tarik tangan langsung, terus dikatakan berkasar. 

Problemonya, Stacy yang terlalu manja atau Agnes Monica ni poyo tahap cipan. Ahakz...aduh, kenapa kamo ini ya! Elok2 je aku minat Agnes Monica ni, tetiba terasa cam tak patot je minat lebih-lebih. Kan pasni nak bergambar ngan dia, tak pasal-pasal aku lak dikasarinya. Auw..mak tak sanggup. 

So, aku tukar minat kepada Stacy lak, ala, dia pon Agnes Monica versi Malaysia gak per. Syok je tengok dia berdansa. Lagi pon dia tak ber'kasar' bila kami mintak bergambar..Enjoice!!!!

** Erm..masih menjadi persoalan, kenapa Agnes Monica dikatakan berkasar dengan Stacy. Btol ke? Kalo ya, kenapa ek? Maybe sebab dia penat ataupun pihak penganjur ada mengapi-apikan something pasal Agnes Monica versi Malaysia tu?..huhuhu.......(cubaan back up Agnes lagi nih...hukhuk)

19 comments:

.o r k e d. said...

oh yeke? tatao la plak. da pnah tgk agnes live ckp ngn reporter. dea mcm kerek je.

nuRuLain_zAiNi said...

mm..no komen..haha..sbb xminat dua2

ezam said...

i love tok iti only.

hahahahaha~

Hazzy Ishak said...

sebab dia diklonkan sebagai agnes monica malaysia kot

maisyara Pot! Pot! said...

tak minat dedua. tapi, ade org ckp agnes tak best and tak mesra masa majlis minggu setiausaha. yeke? huhuhuhu..

- zuriey - said...

amik gmabr dengan stacy tu..mau gak

JAI said...

Uihh..sampai hati ko tak ajak aku sekali ambik gambo stacy..ahaks..terlebih sudahhh

Matjoe said...

asal chun jerr ko minat, x adil!!!

atty's said...

masa dia buat show ..utk minggu setiausaha..ade terbaca kt blog yg mana pegi..tu..diaorg ckp .agnes tak mersa penonton..nasib stacy ade sebagai penyelamat.

niesz said...

tp agnes monica lg comey..hikhikhik..

Nurul said...

Agnes Monica cerita di twitter that pihak penyelenggara Secretary's Week mengasari management Agnes, so Agnes kesal sekali.

Indonesian Heartthrob said...

I think it's immature and childish for Stacy to tell all media about Agnes being rude to her. Stacy didn't know the whole story behind the incident. And what makes me even sad here, Malaysian media didn't cover both side stories and just accepted what Stacy told them. One thing for sure, Agnes Monica didn't mad for taking the picture together, she was mad to Quality Hotel mgt for their pushing her management to do something that breached the contract. Follow Agnes twitter for the real story: @nezmo

seimura said...

benarkah cerita ini?

Aus MeLankoLik said...

hahahak , aku minat stacy gak , die gile punye energetic , hahahak .

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=2LZtxYsmig0&feature=related

cube dengar die nyanyi live !!! teraboo ! sempot si agnes sempot .

Amanda Crimson Butterfly said...

sokong agnes,,,,

Anonymous said...

sudahlah kite rang nak tau mana ceritanye.jangen buruk sangke nak bagus.

Anonymous said...

Aganes sbg artis perlu bersikap profesional utk menangani ssuatu mslah bukan nya marah2 Stacy kerana Stacy juga dikatakan peminat aganes utk meminta brgmbar.. Kalo Stacy mereka reka cerita, wartawan Zubir jga ada di ctu sewaktu Stacy nk brgmbar dgn aganes.. wartawan Zubir taw smua hal yg brlaku.. ape yg dikatakan Stacy adlh betul krana Zubir juga melihat hal ni trjadi dpn mata nya sndiri.. ini mnunjukkan sikap aganes btul2 tdk profesional lngsung, aganes juga tdk mesra dgn tetamu VIP di hotel trsbut smasa m'buat prsmbahan.. Nasib Stacy sbgai penyelamat keadaan :D

Proud of u Stacy Angie wlupun artis baru...

rynn matius said...

kot ye pun agnes penat sangat tak payah tinggikan suara tu,if tak sengaja pun kan elok agnes minta maaf kalau betul dia tak sengaja..pee dah