Tuesday, May 25, 2010

I wanna watch Toy Story 3

Yes, I like Toys because courtesy of Walt Disney Studios Motion Pictures Malaysia. 50 Nuffnangers with their guests will be able to catch Toy Story 3 before its release date in Malaysia

Wah, 11 tahun lepas,  TOY STORY 2 release kat cinema. Itu adalah pada 1999. Today is 2010! Baru release TOY STORY 3. What a long story! 

Toy Story 2 adalah sekuel kepada Toy Story, yang mengisahkan toy in real life bila manusia not around to see them. Sonok giler layan Buzz diserang ngan robot-robot masa landing kat planet makhluk asing, tapi  dia berjaya mengalahkan mereka ngan cara terlawak, easily!

So, apa yang 'akan' ada dalam Toy Story 3? Ya, terlalu banyak perubahan yang bakal ada dalam TOY STORY 3 nih. Paling best bakal ada dalam 3-D & IMAX 3-D. Apa tu, nak tao sila google sendiri ye. 

I love to see Woody pada episod lepas. So, apa akan jadi ngan Woody dalam Toy Story 3 nnt? Katanya Woody& some gangs akan dihantar ke Sunnyside Day Care di mana mereka akan bertemu dengan kekawan baru.  Antaranya mereka bertemu dengan KEN. Tapi lain yang disangka, lain sikap KEN rupanya. Tak sabar gak nak tengok BUZZ yang hampir lunyai & di'reset' ke dalam versi Spanish. OMG, Buzz can speak Spanish!

Yes, dalam TOY STORY 3 bakal ada makhluk baru. Opss..toy baru. Ada Ken, Chunk, Hugging Bear, Peas  in a Pod, Chatter Telephone, Sparks, Stretch, Trixie, Twitch, Big Baby, Book Worm, Dolly & Mr.PricklePants...Ramai giler. Ada yang leh cakap, ada yang tak leh cakap..hikhikhik...

Seriously, dalam TOY STORY 3 ni, aku mahu lihat itu KEN. Katanya si Ken ni tidak semesra seperti yang disangka. So sapa sebenarnya KEN nih? Teruk sangat ker?...Nampak cam mesra jer..Nampak je la kan..

Click TOYSTORY3 for more info about this:-) wee..tenkiu Nuffnang!!!

6 comments:

ohmywtf said...

lol..guess we are the only 2 guys who love to see KEN :-p

JMR said...

erk?..really?..its ok for KEn:-p

Aby Umy said...

salam kenal dari http://aby-umy.blogapot.com/

kalau ade mase singgahlah ke blog saye,,,

Redbloodsnow said...

EH...TOYSTORY DAH IN CINEMA EA. ASAL AKU BARU TAW EK BRO. ALAHAIII..KETINGGALAN NAH AKU NIH KAN...SADIS..HAHA

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

anak akak pun peminat setia story nih

"MULAN" said...

oh yaa... must watch this..

eh lagu shahir tu memang besh aah.. kalau sesape yg tengah mabuk chenta, i bet semua lentok laa.. huwa hahaa..