Friday, May 28, 2010

|| How to Break Up With Your Girlfriend || & || ala-ala baju Faizal Tahir ||

Hehehe..ya, its not a tips how to break up with your girlfriend. Its a methods..Lagi satu, break up with ur girlfriend, not my girlfriend. Ahakz..act pic kat atas ni adalah baju sebenarnya. Sesajer buhsan-buhsan time mencari stok baju. Argh..tough gile nak mencari baju sesaiz ngn body ala-ala Arnold.  Takkan nak cari baju kat EchoPark yg cam aritu. Tidak macam dulu lagi. Mungkin kah pasni kena layan gym bersama darkbatman? Perlu difikirkan....
Yes, ianya muat. See, sapa cakap takde saiz..ngam-ngam je muat tao..Tapi  takkan nak amik design nih? Coz  kat uptown pn berlambak design gini leh nak cari, tak perlu susah2 ke DC Superheroes, ala kedai yg Faizal Tahir jadi duta tu la..hahaha..nak gak FT tu..die hard fan seyh! Design kat sini(DC 1Utama) pon layan gak. Customer service pon bagus.  Belek punye belek, tu yang terbeli gak 2helai. Takpe, janji kualiti ok. Ala, bukan untuk sapa, untuk Faizal Tahir gak kan..bley gitu?..hahahah..
 Yes, got it!Weee...~

5 comments:

NUNU EERA said...

no wory la.. tshirt 2 yg cuttin kecik.. cant wait 2 wear my supergurl tshirt 4 FT showcase la.. tq 4 da tshirt yek..;)

Eyriqazz said...

ble la tukar nama pass ni bro...mr superman..badan dah tough dah tu

Sharinginfoz said...

cantik tajuk bro..... apa-apa pun, layan ajalah

Petrol Naik??

rammyd said...

haha.. ni betul2 kipas susah mati si FT :P

Anggerek said...

i think u should take one size bigger than the one in pic hehhehe