Monday, May 31, 2010

|| FAIZAL TAHIR || ADRENALIN Showcase @ Hard Rock Cafe KL

Dia cakap " I have the BEST fans in the world "..Yup memang terbaek support dari fan Faizal Tahir. Semalam pon dah membuktikan kenyataan tu. Bukan takat support terbaek, performance dan komitmen yang diberi Faizal Tahir gak tip top. No wonder dia nyer fan pon leh bagi yang terbaik. U ROCK Faizal!!!
Ahad, 30Mei2010 jam 10.30pm, sound check dah start. Tempikan & sorakan fan pon start gak. Fuh, dengan ruang sekecil HRC KL, ditambah lak ngan fan lebih dari 500orang, leh bayang x camner padatnya. 
 
Ni yang aku respek, tepat 11pm, ya sangat tepat, FT dah start gegarkan HRC KL ngan lagu 1st, ADRENALIN. Dah namanya Adrenalin Showcase, haruslah kan ni lagu pertama. Then baru masuk Superheroes & Bencinta & seterusnya. (penat la kalo nak ckp satu2 kt sini, pasal semalam x pergi?..hikhik) ...

Fenomena yg sangat ketara semalam adalah bila lagu-lagu lama cam Cuba, Sampai Syurga, Selamat Malam dan dua tiga buah lagu lagi, high pitching fan2 dok nyanyi. Tapi masuk je lagu-lagu baru cam Superheroes, Semesta, Hanyut, lebih separuh dari fans yang dok diam, dengar jer FT sing the songs. Bukan sebab terpaku ye, tapi sebab tak hafal lirik lagi!..hahaha..kompom pasni ramai fans yang balik download lagu-lagu tu sumer.  Download 4shared je ke?..naper tak beli yang original?..huh...persoalan yang belum terungkai....

Owh ya, hampir 3jam aku berdiri, jadi aku sangat penat. So untuk kali ni, aku kasi 2keping gambar ni je la luh ek. Nanti2 aku upload gambar2 kemeriahan ADRENALIN Showcase ni. Best dan sangat layan. Aku ada nampak Klubbkidd tapi takde lak ternampak Darkbatman. Dah ramai sangat orangnyer kan...

Pape pon, Faizal Tahir memang terbaik!!!..Thanx for the best performance..-SEMESTA-

12 comments:

~ ReD ~ said...

hah! tu dh ada follower yg ke-500! *tiba2* hehe

sI tEDI said...

selaamt malam!

eh! itu tajuk lagu!

cik paro said...

bestnye dapt tgk FT..

a kl citizen said...

citer orang muda...

tdo kul berapa orang muda?

niesz said...

huhu..nasib baik xminat sgt faizal tahir.. :p

JAI said...

Perghh gempak nampak bro..smlm klubbkidd ada tweet pasal konsert nie..

helena's said...

cambestjek kan..lagu dia mantap2!

Sofiah Shariff said...

huhu...syok nye dpt pi FT nye show... yg x dpt pi cm sofi ni, dengor je ler crite2 kemeriahan show tu.. tp yg penting, I dh ade Album Adrenalin.. (choose yg kaler hitam, yg putih xdpt lg) yg ori okey~hehehe~ Hidup FT!

Kaseh NazLieza said...

jmr...die hard fan tuh....

Anonymous said...

Beneficial info and excellent design you got here! I want to thank you for sharing your ideas and putting the time into the stuff you publish! Great work!

Anonymous said...

Do you people have a facebook fan page? I looked for one on twitter but could not discover one, I would really like to become a fan!

Anonymous said...

found your site on del.icio.us today and really liked it.. i bookmarked it and will be back to check it out some more later