Sunday, May 16, 2010

Cik Nunu's Besday at HRC KL

Again, its 14May!!! Wah, sudah bertambah lagi 1tahun umur kamu. Hampir terlupa tarikh ni dengan sebab2 tertentu. Dah selesa berada di tempat sejuk, terasa malas sangat nak balik KL, bukan poyos ke apa, sumer orang tau yang kalo siang kt KL skng ni sgt panas. Jangan nak tipu la ye. Silalah ngaku yang skang ni memang panas. Sabar..sabar...
Yeah, berjaya sampai di KL ptg Jumaat, still sempat lagi nak join besday dinner. Simpan perut luh kasi btol2 lapar. So, malam nnt leh melantak sepuasnya. Di mana ye mao melantak nanti? Tanya besday girl, sendiri pun taktao nak dinner kat mane. Last minit baru decide kat HRC, no reservation ya, main terjah jer. Full house tapi vip nyer pasal, dapat gk seat untuk 2jam..Huhuhu..apa menu kali nih ya..HRC Nachos lagi! Nyummy, WARNING, kepada sesapa yg 1st time makan nachos, sila jangan order sorang satu.Leh share sampai 3orang ya. Nanti ke laut nak menghabiskan sebab ianya bukan Chachos rm2.30 tu!!!..iskh2..cian table yg depan tu kan, penat diorang nak abeskan...
 
Dok ngupngap2, sedar2 abes sepinggan besar mashed potatoes. huh..melantak sorang je ek menda alah tu. Meleleh orang lain dok tengok jer...banyak gak cik makan ye..huhuhu..
Had a nice dinner kan. Siap ramai-ramai sing a besday song. Bukan skali, tapi dua kali kan. Tersenyum sampai ke telinga ek. Act nak jer amik mic kt stage, nyanyi sebarang dua, kompom satu cafe mintak sain. kan..kan..kompom sangat la kan. Sila jangan percaya atau muntah saje, tak kisah!...burppp..alhamdulillah..fries kat sini sangat sedap...hikhik..
BirthdaY girl, 
HAPPY BIRTHDAY.
SEMOGA PANJANG UMUR & DIBERKATINYA.
BE A GUD GIRL & BE A GUD DAUGHTER.
HOPE UR WISHES COME TRUE..
nnt kije rerajin, leh ehem2..opss....
Wah, ni adiah besday paling best. Bukan takat cik Nunu je dapat, aku pon dapat gak la..la..la..la...tenkiu to the sponsor, again!. Tak dapat kt HRC Penang, dapat showcase kat sini pon layan gak pe..wooooo......

10 comments:

Cath J said...

Happy besday pada tuan punya badan yerr... ^_^

Adlina Husaini said...

yeye share bintang la kita =D

cik selamah kundang said...

pergh.jeles

kawie2020 said...

wadusss... bestnya dapat hadiah... :)

Ery Farieha said...

hampir terlupa, nsb bek x marah cik nunu.
hehehehe

Ery Farieha said...

alamak. yang last tu jeles T________T

~ ReD ~ said...

best gila celeb bday.jelezzz!!!

Bro Framestone said...

Yup...
Happy buzday buat gurl itu...

Jangan kata KL... bro yang lepak kat Putrajaya nei pun dah burn habis dah... berbelang gitu

BroFramestone Blog

Filla ~ Kasih Aleeya said...

hepi bday buat cik nunu kita yeh... semua nampak dap utk dingap!!

Filla ~ Kasih Aleeya said...
This comment has been removed by the author.