Saturday, May 15, 2010

[PELIK] Breakfast KAKI ORANG

Tak tao nak credit kat sapa pic nih. Aku copy paste dari FB membe. Mana dia dapat pon taktao. Korang rasakan, kalo betul la ada jual kat TESCO ke GIANT ke bahan mentah camni, apalah reaksi kamu 1sti time nampak benda nih?

**terus ilang selera nak bekpes pagi nih..huish....

6 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

uweekk

~ ReD ~ said...

adoiiiii! muntah darah alien aku mcm ni...

Anggerek said...

delete la gmbr tu...nk muntah aaaaa

NUNU EERA said...

eeee....

SURIA AMANDA said...

yerkkk!!!!!!!tgok entry ni tgh makan roti lak...terus berenti mkn...

Nilzaf said...

Ya Allah!!! terkejuttt sampai jantung naik kat tengkok tengok pic tu!!! eiii, kenapa ada orang sewel buat makanan cam tuuu? iyekkk