Wednesday, May 19, 2010

Berani ko makan??-EXTREME CUISINE

||Lets pictures do the talk||
Sanggup ko makan telur 1000tahun? Tahan lama lor telur nih. Telur laki yg 2bijik pon tak lama jangka hayat kan. Agak-agak telur apa la ni erk?
 
Uiks, kalo telur ikan tu biasa la gak tengok, ni air mani ikan...camano la tu erk?mm...
 
Ada membe chinese aku cakap, daging katak ni rasanya cam daging ayam jer. Betol ke? Neva try this..wanna try? To muslim, cannot la, ni kan binatang dua alam, mana leh makan..aish...
 
To my muslim fren, pig tetap pig, walaupun ditambah guinea kt depan ya..bukan cam durian ngan durian belanda....
 
Dikatakan ini adalah kopi termahal di dunia. Boleh didapati di Indonesia. Wow, ianya adalah tahi musang..OMG, camner leh jadi kopi tu???
 
Ada sensei ckp, nak senang ckp Nihongo/Japanese Lang. ni, slalo2 lah makan menda nih. Pernah try, tapi rasa dia semacam jer. Tak caya, pegi kedai Jepun, cari menda ni then makan! Rasakan...hahahah
 
Oit, apakah ini? Panjangnyer...iskh2...sanggup dia korbankan asetnyer..hahaha
Wow, untungnya laki bujang yang dapat ke pesta makan2 sbegini. Ahakz, makan sushi je ye, jangan makan benda lain lak...AWAS...!
 
Lorr..tadi penis, skang ni testikel lak ye. Satu set! Gilos...takde benda lain yang lebih berkhasiat ke nak makan?huhuhu ..berkhasiat sangat kah??
hahaha..doyan pon makanan ekstrem gak ker. Naper ek? Ye kot, sebab aku pon takleh tahan bau dia. Apatah lagi nak suap ke mulut...juntion 44angels laa...huhuhu..dont LIKE....sori ye peminat doyan...

19 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

Yek.........geli tgk pic second last tu

Hazzy Ishak said...

durian the best!!

shafiq said...

makan durian pernah masuk fear factor kot..haha..



My latest entry : Perkahwinan Tema Ala Filem Shrek !

iqbalsyarie said...

slm ziarah.1st time singgah dan komen ni...hehe

suka baca~tapi mmg pelik sgt2 la penis dan testicle pun dimakan..gile betul

Filla ~ Kasih Aleeya said...

tapi kalo suh pilih antara semua tu..konpem en. jmr pilih doyan kan kan kan kan kan????

JMR said...

filla: terpaksa la kan..takkan nak mkn katak la, guinea pig jauh skali..hahaha

Jijahh @ f.k said...

hahaha ... cemana laaa nak masuk X-treme cuisine ni??? ... lohoyaaa tekak den ...

baincardin said...

Jom kita tambahkan ilmu tentang 'Baby Development' Yay! ^_^

..nOj.. said...

loh durian pun ade dlm ni. baik letak tempoyak.

h a n i e said...

telur 1000 tahun tu bkn telur kemuruk ke??

huhuhuhu..

psst..member bangsa iban ckp..daging katak lebih manis dari ayam. sedaaappppp...dia kata la!


*muntah hijau*

niesz said...

yek!yek!yek! yg akhir tu je yg x yek..haha..

~ ReD ~ said...

serius aku dah muntah tgok ol doz foods...bluweekkkss!!!


baru lepas makan kot...T_T

NUNU EERA said...

jom mam doyan segamat.. bru la xtreme.. hehe..

@juera said...

uwekk!nk tmnth ak tngok mknn yg ko tjuk tu..bila tngok gmbr durian lega sikit..huhu..

gooseberries said...

ish..suka btol diorang mkn bnda2 cm tu ekk.huu
tp durian tetap sedap..haha =D

Amy Syaquena said...

Salam ziarah dari amy...just follow ur blog..pasni jemput la ziarah ke blog amy ye...salam kenal..

- zuriey - said...

lama dah tak makan durian.. yummmy

FeeQ said...

I tried the kopi before..not bad and the katak... i accidentally ate XD taste a bit rubbery ^^

Matjoe said...

tu laaa, aku sapen jugak, nak tau malaysia yg makan extreme apa. durian? haram tak extreme langsung