Monday, May 31, 2010

Amber Chia, pandang sini dear..|| JUM MINUM SUSU!!! ||

See, Amber Chia pandang lens aku! 
Tapi pasal burok bebenor raut wajah tu. Confuse ke panas? Almaklumlah nak kena agih-agih air kotak tu kan. Takpe2, kerja amal kan..Sapa yang pergi event nih? Tahniah kerana anda part of Malaysian Book of Records untuk "Acara Minum Susu Terbesar". Bajet awal 2500, tapi terover lak sampai 3200 orang..fuhh..ramai tol tu..Tak sia-sia Dutch Lady bagi susu free kat korang kan..Sedap x susu tu? Mestilah kan..yang paling penting, sumer tau yang susu ni ada khasiat nutris yang tinggi untuk tumbesaran tubuh badan dan minda yang sihat..
Aku prefer susu perisa coklat dari perisa lain. Korang lak camner? Tak kisah la kan, janji ianya ada susu dan cedap....

14 comments:

ザ-sylver-shooter said...

die tgh tensen tuh, apsal leh jd model susu lak ni? hmmm...

NARDtheNERD said...

tapi tetap cun je.
cube bayang i yg buat mimik camtu.
ngahahaha.

sisdee said...

perisa plain pun sodap...perisa coklat lagggi sedap :)

Nina Nurziana said...

lawa amber chia nih hehe

helena's said...

saya kecuali susu coklat sebab tak suka coklat..hahaha

mamai said...

rasanya dia lagi sweet dari susu tu

ReD said...

apsal mcm pelik je bibir amber chia tu???suntik ke apa kasi tebal tu..?hahaha

NuNu EeRa said...

hanis zalikha lgi cantik kan..??hehe..

Matjoe said...

mmg coklat paling sedap

ezam said...

susu stobery la best!

maisyara Pot! Pot! said...

comey je dia. hahaha :)




* i love dutch lady fresh! :P

niesz said...

niesz suke susu coklat n strawberry..yg putih tu xmo..xmo..yerk!

ザ-sylver-shooter said...

eh? aku yang ke-500 rupenye..lol


tkde hadiah ape2 ke bro?? :P

mummysyafie said...

patut la semalam kat citer shahjehan siap promte hari minum susu..