Friday, May 14, 2010

108ribu LEBIH peminat adik Mia Sara a.k.a AMANI..mencabar si Fara Fauzana nih...

Tengok...108ribu lebih peminat woo..usia baru je baper tahun. Tak mustahil peminat Mia Sara a.k.a Amani ni leh melebihi fans Fara Fauzana. Begitu berpengaruh watak si Amani dalam hidop si Mia Sara nih. tak sia-sia berlakon dalam citer ADAMAYA, berbaloi-baloi. Sejuk perut mamanya mengandung kan..hikhik..

Arini Fan Amani dah cecah 108,935 orang fans, baru je created FB fans nih beberapa minggu kan. Fafau lak 170,453 orang fans, dah created selama beberapa bulan. So, logiknya fan Mia Sara bila-bila masa je leh potong jumlah peminat Fara Fauzana. Wah...apa aura si kecil cumel nih ek? Kalo nak tao lebih lanjut aura si kecil nih, leh je add fren Mia Sara, bila-bila masa di mana saja anda suka...

Naper orang suka sangat ngan si kecil nih ek? Cumel kah? Telatahnya kah? Cutenyer kah? Atau...ermmm...apa lagi erk...?

6 comments:

nursarah said...

adik mIA Sara sangat cute. rasanya page ni belum sampai sebulan pon. hebattt tol penangan Adamaya.

kak ina kl said...

salam..untung kecik-kecik dah fofolur..tapi jaga-jaga..skrg org byk ambil kesempatan kan..


akak jrg pakai brg psr mlm/uptown sbb jrg pergi..beli kat jj ataupun giant ataupun gi ajer ke chow kit..lagi murah tapi kena beli banyaklah.

Rara said...

bdk ni chumel wehh..grm je tgk.. :)

enyheartsdiamond said...

dia comel.. tp taklah pandai berlakon sangat..tp takpe.. boleh digilap..

jane said...

sjujurnya aku tak layan citer nih
tp ade satu hari tuh aku tertengok...waalla..cute nye budak nih

pandai lak tu brlakon
huhuhuhu

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

kiut oh budak ni...