Monday, April 5, 2010

Siapakah dia si biadap Rafiqin Darwisy???Mampus dik ko kena carik...~

Aku tak fikir budak ni lepasan SPM mahupun PMR. Tahap cipan gi kot pemikiran otaknya. Tak pun bapaknya baru pasang streamyx kat umah, lalu dia pon created FB untuknya. Culture shock ada FB dan seronok mencipta propa di dunia FB. Tapi silap, mampus kena maki ngan orang ramai, ko silap la dik...Tak tahula aku nak cakap per, coz ko nothing bagi aku.

Inilah dia Rafiqin Darwisy. Owh, budak-budak lagi. Mungkin belum akil baligh pon lagi kot. Al-Fatihah juga mungkin ingat-ingat lupa, yang dia tahu, al-fuck and al-puki mak dia je kowt. Owh..sungguh kesian ibunya mengandungkan dan juga kesian kalo jadi abang&akk dia. Seb baik bukan adik aku, kalo x, abes la kamo.....
Lagi kesian bila hari ini seramai lebih 11715 orang membenci kamo dik..
Aku yakin keturunan ko tak macam ko kan. Sebabnya iman tak dapat diwarisi begitu juga ngan cilaka juga tak dapat diwarisi. Kalo la nenek ko tahu, pasti ada sesuatu dia mahu hadiahkan untuk kamu dik...~
Kata nenek, " Aku tak pernah ajar ko macam ni Rafiqin, ko kenal nih? Mahu?"

23 comments:

natsumiDyla said...

budak tu baru umur 13 kot...

haha. anyway....mane tak cucu jadi mcm tu..kalau neneknya macam dalam gmbr tuuu ;P

cik syazni said...

hahaaha! budak tu mula2 aku nak mrh, tp bila pikir, dia ni xtau kot internet ni boleh bawak padah..bebal sungguh budak ini.. hahahaah! malaikat konon..aku setuju dengan gambar nenek itu!

blueCITY® said...

salam,
baca gak kisah budak ni kat email tadi,
rasanya budak2 ni konon2 nak main2
nak tunjuk konon dia brutal
tapi tak fikir kesan dan akibat
so, tengok je la apa jadi
grrrrrrr...

tsq singgah n komen blog i

=)

mamalieyna said...

huhu..nak tunjuk hebat tak kena tmpt la tu..! sian tul!

sophie said...

budak nie wat kontroversi tol laa..nenek tu rock!hahaha

nursarah said...

dak kecik ni tak baligh lagi, tu pasal cetek sket akal dia. kahkah

gooseberries said...

baca gk kat fb td.. adess ntah pape la. bajet nk glamour ke pe..

Aini said...

tu la..adoi la budak.. Tak pandai jgan tunjuk pandai.. Kan dah berbakol-bakol kena maki. Pikir sebelum buat

~ ReD ~ said...

adoi laa.. x pasal2 la bertambah fan page untuk mangsa maki. hehe

al-lavendari said...

akhirnya tercapai juga cita-cita budak tu nak jadi popular ..macam sesetengah artis yang sengaja buat cerita sensasi untuk di kenali !

zubair.. said...

tol r bro...tp xkn la budak celake ni x skolh agame dlu..JAHIL thap FIRAUN sgt ke mak bpak die smpai die jd cm tu bro...

♥Hernee Nazir♥ said...

men'capub' je die ni.. = cari publisiti..

Ejamaria said...

hahaha... dia tak popular... sbb tu buat mcm tu... tengok dah lebih 11 ribu kutuk die... pas ni tunggu je la ape mak bapak tak pun adik beradik dia nak buat kat dia tu...

miloicekaw1119 said...

kurg aja nye..
xsekolah agama ker??

FaTiN said...

haish...kak fatin xtau nak cakap ape la kat adik rafiqin. kepada mak bapak rafiqin, sila tegur anak kamu. dah melampau ni orang dah xde dibuat main camni.kesian kat arwah dalam kubur

p/s:tetiba jadi kak fatin hehehe

Khairi said...

gambar nenek yang last tu tatahan hahaha.

@juera said...

cutenya bdk tu..tp perangai masya allah..anak sape la tuuuu..??tlong la dia..kesian dia..bdk x ckup kasih syg kot..klu adik ak dh lma ak sekeh2 kepala lps tu ikat kt pkok mangga..biar kerengga gigit dia..padan muka!!owh tidak..tlong la kembali ke pangkal jalan dik oiii..
sebaya ngn adik ak..tp adik ak x de la kurg ajar mcm bdk ni..astargfirullah al azim..bdk2 zmn skrg..nth laaaa

apiih said...

gangster nenek tuh,mengalahkan gangster katak..

Nanie said...

org2 cmni dh makin ramai je kt msia nih. sme nk gune facebook maki2 org x tentu psl la. n xtau la polis pn btul2 ke tangkap diorg? dulu bdk kutuk islam la .. kutuk Kekasih kita (nauzubillah).. ada ke diorg btul2 masuk lokap ke kene saman ke.. err..

tp bdk kt atas ni kesian la. haha.. ip address pn xtau apa. bile org ckp polis bleh track ip add mula la nk cuak

CikLilyPutih said...

apsal teruk nor perangai budak nie ek? cakap x fikir panjang!

Pamanmu said...

adoila aloih benor aku tgk si rafiqin nie,baru masuk jawi pun ade..xmemasal gelemer satu malaysia..

Gieyana said...

Astaga..beringat ler sebelum kena...mcm2 skrg nie..

Anonymous said...

Helpful blog, bookmarked the website with hopes to read more!