Wednesday, April 21, 2010

Sesi merehatkan minda dengan 18SX.

 Amboi korang, ada je 18SX cepat je ek. Kang cik Anon marah aku lak pasni. Kesian bro Eyriqazz kena atas kecetakan pemikiran cik Anon ritu. Sabar bro. Nak deal ngan kabel-kabel elektrik lagi senang dari nak deal ngan manusia. Konklusinya, jangan jadi jurujual, better jadi jurutera.

Owhh yeah..

Dah2, takmo tensen mensen ngah report yang taknah nak setel2 nih. Korang memang takleh nak tengok aku senang sket kan. Takpe, meh aku nak senangkan otak korang...

L.A.Y.A.N...~
Mampus kalo dapat wife camni kan. Wat to do..isteri tetap no1 pas parents kan?

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tapi hati-hati ye..Jangan sampai jadi camner. Parah & tak berbaloi...

Pic : credit to (aku lupa la) sesapa yang snap photos ni. Arigatou na...~

22 comments:

SURIA AMANDA said...

cheh...cane leh dapat wife camni erk?cane diorang melayari bahtera rumahtangga erk?

Fifi Rahmat said...

gambar no 2 tu kelakar laaa
hahaha

[-suziey-] said...

hahah lawak la:p

~0~ said...

hahahha...

tp kalo da jodoh..terima lah seadanya kan...

~ ReD ~ said...

hahahahah. kelakar gila ..:D

zayani zidane said...

haha..pempuan tu angkat that guy relax je..tak rase pape pun..haha

FaTiN said...

HAHAHA *mampu gelak je JMR hehe

hanie@nisya said...

hehehee...

Kaseh NazLieza said...

hmmm...sungguh la mnakutkan bdn perempuan itu...simpang..uhuuuu

Ms.Independant said...

OMG!!! haha

:D

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hahahaha...

aduyai......

mamai said...

tak apa lah kalau macam nie aku lambat kawin pun sanggup

Adlina Husaini said...

wakakak lawak giler pic ni JMR..mana awak cari ni..ish seram pun ada nengok dua-dua tuh..

cEro said...

wahaha,
couple tu sgt kiut...
tp gambar last tu byk tanda tanya..
apakah ia??

annadzirah said...

huiyo.
tertarik ngn yg last tu...
pernah tgk video yg anak durhaka & tukar jd ikan pari.
cam pix tu la..
T__T

||| PöJìé PööH ||| said...

matilaaa dapat bini gerga macam tuh!
mau hancur badan kne henyak lepas nih!
lalalala ♫♪

bellar0ssa said...

uih terkejut tengok.haha.betul2 langit dan bumi ni..haha

░♥si lampu neon♥░ said...

dude, seriously?

JMR said...

neon : series le kot..hehehe

bellarossa : hehe..dah jodoh diorg kot.

pojie : hahaha..kena henyak penuh dgn kasih syg takpe kan..hehehe

Aujinz said...

oh..shoootttt...


hahahhaha...

JMR said...

aujinz : shoot apa tu?:-p

adlina : sy jmp kt FB mamat mana ntah..cilok tnpa ijin..hahaha

Redbloodsnow said...

hahahaha...tuh die gajah ngan semut. ade ke pasangan gnie betul² wujud ek. :P