Thursday, April 22, 2010

Sesi ke-2 : Merehatkan minda dengan 18 SX..gilo!

Pedulikan orang nak cakap apa? Janji kita semua hepikan? Meh gelak reramai. ..hahahahhahah...dan hahahahah...oppsss...Sori..maybe kepala aku agak wengweng tengah hari gini. Selepas setengah hari bertungkus lumus membaca, mengrepair, mengira dan menaip report yang ntah pape. Terasa cam Marketing Manager cum Financial Manager. Pening dengan angka-angka yang menjangkau nilai jutaan yang macamlah kalo btol aku dapat, mau aku dok umah goyang kaki ngan bini-bini sekalian. 

Wah , layan giler idop gitu. oit2..ke laut la kalo dok pk pasal ni...biasalah, aku insan biasa, penuh dengan nafsu serakah. ala..standard la tu, sumer ada nafsu kan. Tapi takleh blah, kecik-kecik lagi dah bernafusu ganash..aiehss....
.
Kepada kaum hawa, berhati tika memberi satu pelukan mesra kepada sebarang boy. Zaman dah berubah... hikhikhik... ~
 Hope ini bukan nafsu sebenar umat Malaysia. Rasanya kat negara lain kot nih. Agak-agak la kalo nak cepat pon, takkan tak sempat nak pakai pa pe..kan sia-sia dah kena captured kamo punya imej..
Ya, di manakah semua kejadian di atas berlaku? Nah amik. Rupa-rupanya semua ni kat KL je. Seb baik aku orang Besut..hahaha..(takde kaitan pon) Hampehs la sesapa yang amik gambar ni sumer.  Kat manalah agaknya lorong itu ya.Iskh..iskh..jangan salahkan JMR, coz ni sumer pon aku dapat melalui email. Salahkan orang yang sent email tu la..aiyoo..

dah2..dah buntu otak ni. Mahu rest jap. Nak lelap jap ke nak gi lunch ek?..errrr..........


OTW nak gi lunch pon sempat lagi lelap 5minit kan. Janji ada ekon...~..


Huhh..entry ke laut nampaknye. Moh le kita pekena nasi ngan ikan keli bakar cecah air asam + ulam-ulaman.. perghh.....ke laut weihhhhhh....~

8 comments:

Wanie-san said...

hahaha!!pic 1st memang xleh bla!
pic last 2 pon!siap leh baring tido!power rangers biru!!keh keh

masterly02 said...

gambar power rangers tido tu mmg x bleh blah..haha..

Adlina Husaini said...

wah ada hati nak goyang kaki ngan bini-bini..ehem ehem.. :D

Kaseh NazLieza said...

ish3...ader2 jer la jmr ni...tp menu tuh mmg sedap..ikan keli bakar satu!...

NuNu EeRa said...

oit..pe nk jdi dgn marketing manager ni..?? amboi3..

~0~ said...

hahaha...sengal btol..

Kyuubi_85 said...

wah gila budak kecik pun dah pandai naik benda tu. haha

sophie said...

ish budak kecik zaman sekarang!