Tuesday, April 20, 2010

RM50 untuk blogger MBR!!!



Apa yang korang rasa bila dapat email nie?

Dear Nuffnanger,

Thank you for participating in the Gatsby Deodorant Street Fair! We had a great time there setting the record for the Largest Bloggers' Gathering for the Malaysia Book of Records, and we hope you did too.

For those of you who arrived and registered in time for the Malaysia Book of Records counting, we'll be crediting RM 50 to your Nuffnang account shortly. Please bear with us while we process your account, as we'll be crediting RM 50 to a large number of bloggers. The cash incentive should be credited into your account by the end of tomorrow.

For those of you who did not manage to arrive in time or did not make it for the event, we're sorry that you missed out on the fun! We also regret that we will not be able to credit the RM 50 cash incentive to your Nuffnang account.

Once again, thank you for your support and we hope to see all of you at other Nuffnang events in the future!

Cheers,
Blogger Relations Department
Nuffnan Sdn. Bhd.



Pasti tika ini ramai blogger yang tersenyum hepi sebab dah dapat bonus. RM50 kan!!! Tahniah untuk korang. Kegembiraan berganda kan, rasanya kalo tak dapat RM50 ni pon, ramai bloggers yang dah berpuas hati join GATSBY Street Fair aritu kan. Barangan GATSBY yang dah diredeem pon memang dah cukup berbaloi. Dah tu dapat gath beramai-ramai yang paling best. Dapat kenal-kenal dan bertemu secara LIVE tu yang terbaik. Tak ternilai dengan wang ringgi kan?!

Agak-agak kan ;
- Kalo every month Nuffnang wat aktiviti gini, mesti syok sket poket kan?
- Kalo every month Nuffnang wat aktiviti gini, mesti kawan makin bertambah dan bercambah, kan?
- Kalo every month Nuffnang wat promosi gini, mesti meriah hidup kan???.
- Kalo...every....month.....pape pon TERIMA KASIH NUFFNANG!


8 comments:

sI tEDI said...

belanja akak dik,

perghhh!! Tiba2 jadi kakak...

JMR said...

baik kakak..~
:-p

Frodo Baggins said...

hahahahha kak tedi.
((n tetiba jd adik))

ekekekke


>>___<<


((Semua tgh masyuk skrg ni ...n kalau evry mnth buat .. woohaaaa ~~ ))

Sharinginfoz said...

duit dah masuk akaun nuffnang.....

kak ina kl said...

bangkraplah nuffnang kalau buat tiap-tiap bulan..


tulah pasal project alpha tu..akak nak buat dah..tapi bila baca kat fb kat tak yah buat dulu..

pastu baca balik kata boleh buat..akak tak kan dapat pasal dah ramai yang hantar dulu..tak ada rezeki..tapi akak masih lagi mencuber.

~ ReD ~ said...

kompom bankrap nuffnang kalau tiap2 bulan buat event besar cmni.hehe

Kaseh NazLieza said...

dpt invitation...tp xdpt g sbb ader event customer..huhu..sedih2..

farra8979 said...

alor, nyesal x p... T_T