Saturday, April 10, 2010

REVIEW : Semerah Cinta Stiletto & Lisa Surihani

Semerah Cinta Stilletto..baper bintang patot dikasik ek. Tanya aku, ikhlas aku leh kasik 3/4 bintang jer. Bukan tidak menyokong filem tempatan, tapi filem tempatan seringkali mengecewakan. Maaf pengarah, maaf juga buat produser. 
Utk couple seat, 'ma-ma' je kepuashatian aku. Thriller nampak syok je tapi...ahh..tapi apa? Tengok sendirik la. Kalo tidak bukan kerna Farid Kamil..eh..Lisa Surihani la, tidak kumenapak ke Hall7 Cineleisure tu. Ni pon gara-gara kecewa ngan 'lu pikir lah sendiri' itu hari, yang betul-betul buat aku berpikir. 2,3kali utk kali ini...Lisa oh Lisa, keranamu sanggup kumenghadap 'Semerah Cinta Stiletto'...
Hai Lisa...opppsss!!


**tengok thriller Hikayat Merong Mahawangsa, macam gempak giler je. Masa shooting kat Besut, i was there, superb job by Yusry, wajib tonton ni!!!

6 comments:

butangbiru said...

haha. gigih betul kau tengok stiletto ni.

tunggu HMM je lar nanti :P

NichKhun said...

urghh nape lisa surihani sangat chantek ye? waaaa nak chantek jugak.. hahaahah

fitri oh fitri said...

stiletto tuh apekah?

plain_jane said...

wah.. abgus2.. menyokong industri perfileman negara.
heheh

NuNu EeRa said...

klu xt'tido kire ok lgi la cite ni kan??;p

Anonymous said...

ok lg cite ni klu nk dibanding dgn cite L.Bdk Setan tu.. =) kurang2 ade gak gelak ketawa tgk cite ni..serius, Lagenda Bdk Setan satu kegagalan =(