Thursday, April 8, 2010

Project Alpha Season 2 Bloggers' Launch

Semalam kan, iye semalam la, kan hari Rabu, di Cathay Lounge Cineleisure, Project Alpha Season 2 dah dilaunchkan officially.
 
Sebelum launching, selepas register, ada makan-makan. Perut ngan kosong, so memang belasah je la apa yang ada. Sedap & best. Lagi best dapat jumpa blogger-blogger hebat yang peramah dan stylo.
.
Kak Red memang style. Dah tak macam redmummy kan, dah macam anakdaramummy.com. Stylo gitew. Nasib baik masa introduce, dia cam sebab komen FB. Tapi series, kak red mmg best, peramah & ramai giler peminat. Dah namanya top blogger Project Alpha Season 2 kan.
Bro Eyriqazz yang peramah. Dia yang mula-mula tegur aku. Kenal gak dia walaupun saiz badan dah bertambah. hahaha. Tak perasan dia sebab aku ngah buat-buat sibuk shoot billboard ala-ala redcarpet tu. Tak dapat yang EPL, dapat yang ni pon jadik ma. See, Jojo Struys pon sporting giler. Sempoi je even 2,3 kali mitak amik gambar sama. Cik Nunu siap berposing di belakang tabir g, tak perlu nak berebut ngan orang ramai. Tapi dia tetap melayan cam dah lama kenal. Baru la top blogger kan.
Cik Nunu dan Jojo. Uiks, Jojo lagi tinggi nampak nyer atau disebabkan kamo pakai kasut flat, no high heel. Cian lenguh kaki ye.
 
Kami berkongsi minat yang sama. DSLR! Bz bebenor nengok Sirman dok snap sana, dok snap sini. Tapi kalo redmummy panggil suh snap, itu adalah priority. Suka nengok diorang berdua ma. Nak jadikan idol la gitu. So sweet!!!
 .
Amboi3..si Azwan Ali. Sempoi. Kalo baca blog ni, cam laser giler. Tapi kat luar ok la. Banyak mulut tu memang tak leh nak elak la kan. Bang, "saya datang dari Damansara je" ..tetiba la dia tanya tu kat mana. Aiyoo..e@Curve ni katner ek?hahahah...mesti dia tak faham kalo aku jawab gitu kan.
Sekali tengok, cam dah janji nak pakai seragam kan. Baju putih, yang lain itam. Then handbag lak kaler merah. Tapi u pink kan Cik Nunu, bukan red kan. Tak pe, janji dua-dua personaliti adalah somebody in life.
Best kan. Ni baru sikit. Ramai gak yang aku jumpa time launching gini. Kalo sebelum ni jumpa dan tegur-tegur kot blog je, semalam dapat LIVE lagi. Dah cam reunion lak. Makan minum dah tak kira sangat. Bermesraan dan bergambar yang lebih penting. Best tengok gelagat Kak Ina. Last-last minit baru jumpa Bang Nara. Bro Jai pon sempat tegur jap. Bos Nuffnang, Timothy Tiah memang toksah citer la, bz je melayan tamu yang ramah skali. Nak gitau satu-satu, memang penat la coz ramai sangat yang dapat ketemuan. Memang Layan~
Last agenda, pre-screening KICK-ASS. Fuh, series best citer ni. Walaupun nampak cam kelakar, tapi ade something lain, nak-nak kalo bab bergaduh dan tembak2 tu. Efek dia lain macam dan tak nampak macam boddow jer. Happy sebab tak main lagi kat Mesia, aku dah dapat tengok, yeahhhh~
 
Goodies for the day. 

Ade maskara utk girl dan deodaranat Action3  untuk boy. Thanx ADIDAS dan thanx again to Nuffnang untuk jemputan ini. Lain kali jemput lagi ye.

15 comments:

NARDtheNERD said...

cam best jek en~...
=)

♥Hernee Nazir♥ said...

waaa bestnye dpt gi launching tu..dpt jmpe top bloggers lg ek..

atty's said...

beshnya dpt jumpa top blogger..

helena's said...

saya tak perasan .agaknye sebab ramai sangat orang..

Supia Chao said...

Look like I missed all the fun.

eyriqazz said...

event tu memang best..ko pun cool je..jealous tgk kamera dslr hang tu...hik3...

Kancilbiru said...

wahhh cun la gambar ko ngan kak red...

Anonymous said...

heheheh jmr, RM tu from season 1 da...hahahha dah kertu gitu.

nanti bila tiba waktu dengan cik nunu, jangan lupa jemput yek Jamar :)


Redmummy (malas nak sign in)

JMR said...

kak red : aiyo..ade je detect salah ek..typing error la kak..

tiba masa kompom ajak akak nyer..:-)

~ ReD ~ said...

nampak gak JMR kat situ malam tu...:D

[-suziey-] said...

wow ala2 redcarpet..bertuah dpt invitation frm nuffnang..me..jarang sgt nk join nuffnang event..camno nk dpt invitation kalu mls nk blogging bout nuff event..ekek:D

ilyani said...

wah bestnya.. congrats dpt invitation..
too bad i jauh kat penang.. T_T

Kaseh NazLieza said...

tahniah bro...makin famous nampak..eehehe

sophie said...

maskara!!bestnye

JMR said...

SOPHIE : apa yg best itu maskara ek? ekekek...

LIEZA: tenkiu..tak femes pon. masih biasa..

ILYANI : sesekali leh je turun KL join event kan..berbaloi ma..~

SUZIEY: btol2..ala2 redcarpet tu yg best...dpt jumpa yg top2 tu lg best...

RED : nampk ek..ala, nape xtgur, JMR mmg tak pasan org sgt, mklum la dah berumur..~weeee...