Friday, April 16, 2010

PENGUMUMAM kepada penganggur-penganggur yang ngah mencari JOB

 Malaysia Career & Training Fair
Date : 16 – 18 April 2010
Venue : Mid Valley Exhibition Centre, KL
Time : 10am – 7pm

Career fair datang lagi. Entry ini sebagai reminder untuk mereka yang ngah mencari job terbaru mereka. Untuk post-grad, jobless, nak tukar kije mahupun yang loser pon leh jer kalo nak pergi. Diorganizekan oleh Jobstreet Malaysia, bukan Petaling Street ye. Lebih dari 100 buah company yang join event nih. Company apa? Aku pon enggak tao dong, coz petang ni baru nak pergi ushar line. Kot2 leh kije kat Dubai ke plak,mana tao kan. Huhuhu..

Apa lagi, meh le serbu reramai ke sana. Esok xleh gi dah coz esok ada Gatsby Deodorant Street Fair nyer event kat Berjaya Times Square. Tak sabar rasanya plak. Sapa join event tu gak?Angkat bulu ketiak!!! Jumpa kat sana ye. Sebelum tu jumpa kat MidValley luh petang nih!!!

3 comments:

ezam said...

taang loser tu tak sedap dengor...


semua orang adelah pemenang!!!!

*tetiber*

Hazzy Ishak said...

stuju ngn ezam...
haha

[-suziey-] said...

waa bole la jmpa kat sna..huhu kalu dpt ler..org mesti rmaai pnya