Tuesday, April 20, 2010

Ops salah faham arahan dari Project Alpha lak..

Pasti ramai yang dah antar contest Project Alpha yang sapa menang dapat RM20 kan. Ini termasuk lah JMR. Siap antar permalink ke FB Project Alpha lagi. Diorang memang alert ngan peserta-peserta. Ye la, ramai yang salah faham ngan instruction awal kan. 

Diorng suh letak video Project Alpha Season2 episod 1,2 dan 3. Arini baru ada yang episod 1. Esok yang episod 2 dan lusa yang episod 3. So, secara automatiknya, penyertaan hari ini kompom2 tak cukup syarat. Adoyaiii...penat je kan. 

Tapi, diorang memang sporting. Sesapa yang dah submit link tu, takyah nak resubmit. Just add on the other episode. Takyah banyak kije kan. So, esok dan lusa, jangan lupa tambah dua lagi episod. Kalo tak, kang melepas RM20 tu..Good Luck korang!!!

11 comments:

JAI said...

Itulah pasal bro..gua dah agak dah..letih carik mana lagi 2 video..hampeh..

JMR said...

tau takpe bro..seb baik takyah resubmit..just add on video tu jer..:-)

~ ReD ~ said...

heeehhh! kali ini punya assignment agk mencabar. hehe. dgn nak pasang vklip lagi.. adei...

Sharinginfoz said...

thanks for the info.. apa lagi tunggu..... ada contest join aja kalau free

Anak Perak said...

klu x aku nak tunggu ckp 3 eps baru anto tp aku dok tengok2 bderet2 orang anto, cuak lak aku.jadi aku pon anto.hehe..

[-suziey-] said...

erkkkk en JMR..mcm xpaham la project alpha ni..just load video season 1,2 n 3 je ke..who's video to be loaded?:D

bole explain to me x..kalu free la...
email me ok.. suzieycomei@yahoo.com

thanks in advance

JMR said...

red : mcabar dan mbuat ku kurang sbr..nk kena smpai 3hari..aiyoo...

JMR said...

info: sharing is caring aite?:-)

JMR said...

anak perak mesti rasa tercabar kan..hehehe

atty's said...

gudluck pada sapa yg mencuba..

- zuriey - said...

naseb bek diterima permalink yang dah bg tue. ingat kena reject terus sbb tak cukup syarat