Sunday, April 18, 2010

LARGEST GATHERING Of BLOGGERS - checked!!! Syabas bloggers!!! Episod 1

Registration untuk pengesahan kedatangan. Sumer bloggers mendapat goodies bag dan juga t-shirt event ni. Best2.. See, sebelum bermula, pelbagai kaler baju jelas kelihatan. 
 
Here we are! Dalam usaha memecah rekod Malaysia, sumer in red t-shirt! 518 bloggers gather in 1 times! Tahniah sumer. Pasni leh try pecah rekod dunia lak..hihikhik..nothing impossible kan. 1Malaysia meyh...
 
Malaysia Book of Record official car. Tanpa diorang, tak lengkap event hari nih.
 
Yes, we did!!! Tahniah bloggers Malaysia.
 
Timoothy senyum riang. Dah terlaksana hajat di hatikan.
LIVE Update dari GATSBY Street Fair @ Berjaya Times Square. Korang memang mantap la!


Tahniah & tepukan untuk diri masing-masing, bloggers Malaysia! Semalam tercatat lagi satu rekod. Lepas ni, biarlah komuniti blogger terus bertambah dan mampu pecah rekod yang lebih LARGEST. Best tengok aksi-aksi lincah blogger sumer dalam usaha mengumpul point semalam. Thanx kepada sesiapa yang sudi-sudi tegur JMR. Kepada sesapa yang aku tak tertegur or terperasan tu, sori sesangat. Len kali leh jumpa lagi on the next event. Ni update di hujung minggu, agak kemalasan. Ngah cuba collect foto untuk diupdate nanti. Tunggu update seterusnya pasal GATSBY Street Fair semalam k! Chow ya...


** Kesemuanya ada 3episod pasal GATSBY  Street Fair semalam...tungguuuuu....!

16 comments:

afiq said...

banyak betembung semalam.. tapi segan nak tegur.. hahahhaha

Sharinginfoz said...

emmang merah dan bersemangat kan.. yang penting happy.... lain kali boleh join lagi kan...

GTO Kena Belasah

nabil_potter said...

saya juga pergi...huhuh

Linglung said...

gua x pergi derr.. haihh

mama tisya said...

wah siap ada gmbr kete MBR tu ye..tk perasan plak

Cik Birder said...

nampak jugak semalam!!!by the way,sangat happening..datang lambat sikit..tapi papepon,tetap tunggu sampai habis:)

NuNu EeRa said...

bez.. hope pasni boleh join event cmni lgi..erm, nk la..nk la..

abangfaizul said...

semalam nak tegur JMR jugak, tapi abangfaizul malu. haks

abangfaizul said...

semalam nak tegur JMR jugak, tapi abangfaizul malu. haks

FaTiN said...

x pergi. jauhh

FaTiN said...

x pergi. jauhh

kak ina kl said...

salam..nanti dah ada gambar ...akak cilok tau..nak letak dalam blog..terima sudi berkenalan dengan akak yer..semuga berjumpa di lain masa

Epul Azimi said...

mmg terbaek la korang..hehe

DaHLia said...

saya xpergi :(

~0~ said...

yup...mmg fun abes...

fizranier said...

my pic ade kat gmbr no 2 tu..tp blakang apek yg rmbut brown spect merah tu,..masuk sket pon jd le..hehe