Sunday, April 11, 2010

JMR in redmummy.com..

Its not a big matter bagi sesiapa yang dah pernah ada dalam ruang ini, redmummy.com
Tp ini adalah one big step up untuk aku. Efek memang ada, tapi malas untuk diungkaikan di sini. 
Terbukti kan yang kak red ni tak sombong and very frenly debushhh..stylo mylo gitu..

Dont judge a book by its cover!

c ya!

14 comments:

Kancilbiru said...

aku tau efek dia...mesti traffik naik...muahahaaha

~ Ann ~ said...

wah wah jama... fofular u..

Eyriqazz said...

wah,tahniah bro..teruskan usaha...

P/s :template blog bila nak tukar?kasi cantik skang..yg skang ni kurang menarik la..hik3..pandangan peribadi je..template blog aku pun tak menarik..muahahaha..

ezam said...

uiiiiiiitttttt

dah pemessssssssss!!!

kang jangan lupa kawang2 kt sinih..

hahhahahha~

NuNu EeRa said...

tq jgk kt kak red sbb nma cik NuNu turut dsertakn..huhu..

JMR said...

kancilbiru: tau takpe..TQ to redmummy...hehehe

ann: takde pon..biasa je..~

gto: TQ, nnt aku carik idea template bru..takde ms nak pk lg..heheh..ke bro ada idea?

ezam : takde femes pon..taknah lupa..hehehe

nunu : heheh..mana tak turut serta, uniform sm ngn kak red kowt...:-p

kak ina kl said...

salam...best kan pergi event cam ni..merasalah jumpa blogger fofolur..tu sebab akak suker gi..terasa glam lah jugak

~ ReD ~ said...

pasni famous la jmr..:D

Adlina Husaini said...

eh bestnya dia dapat tempias kak red =D

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

ceera ada tak???

enyheartsdiamond said...

femes kau! ;p

helena's said...

dia memang tak sombong !suka!

Aus MeLankoLik said...

husih , aku tgk smlm .
hahahak . hebat lol , gile jeles , masuk dalam RM tu , hahahak .

IxoR@ said...

wah wah wah....

ini satu petanda baik ni....

:)