Saturday, April 17, 2010

Hasil menuai dari GATSBY Street Fair @ BTS

Hai..hai..hai..loteh nak mam 4,5 jam dok kat GATSBY Street Fair hari nie. Update sket untuk event hari ni. Overall, syabas utk committee yang dh bertungkus lumus untuk hari nie. Sonok bangat coz dapat jumpa ramai geng2 blogger yang taknah jumpa. Game kat cni pon best dimain, lagi best bila dapat kupon 2point dan leh redeem ngan barang-barang GATSBY. Nah, amik, cukup la tu stok untuk setahun. Tu jer yang aku mampu menuai untuk hari ni. Aku pasti, ramai lagi blogger yang dapat lebih dari itu. Mungkin xyah beli gel rambut dan deodorant untuk stok 2 tahun. Wahhh!!! Tapi lagi best pada sesapa yang dapat lucky draw! Hadiah gempak2 beb..Jeles..jeles..jeles..nak gak!!!!...

Mao rest luh. Later la aku upload gambar untuk hari nie. For this time, sekeping gambar tu je, stok untuk setahun..Yahooo!! 

Thanx GATSBY & Nuffnang....

13 comments:

cik aiLebiu said...

hehehe..seronok la korang...-_-

Ery Farieha said...

jmr; bf nunu eera.
ngeeeee
best ;)

Sharinginfoz said...

banyak dapat hadiah.... hmmm lain kali boleh main lagi ya...... i am sure all of us had fun...

Largest Bloggers’ Gathering in Malaysia

nursarah said...

nampak JMR ngan kamera besau, tapi macam tak teringat siapakah nama...haha.

syazleen ismail said...

Benci gila tak dijemputttt!haish!

hazman aka species1980 said...

mak aih..... memang banyak giler stok tue

kisahsensasi said...

untung betul la sape yang dapat lucky draw tu kan

sI tEDI said...

Ada rezeki bawa balik pelbagai barangan dr sana ya.?

he he he

JMR,
nak minta tolonglah.
Boleh send emel kosong ke mylosermind@yahoo.com

terima kasih

mama tisya said...

best kn main game yg byk lps tu leh redeem brg gatsby

Aidi-Safuan said...

wah, banyak gler dapat! nak sket~

n@m@n said...

balik awal..jadi kupon pun wat baliklah..hehe

enyheartsdiamond said...

kalau dah update.. hit shoutbox ey tau :)

NuNu EeRa said...

hepi sgt sbb dpt kumpulkn adiah yg byk ni dgn hasil titik peluh b'sama..;)