Monday, April 19, 2010

GAME&CoolBloggers @ GATSBY Street Fair - Episode 2 & Episod 3

Entry bergambar untuk hari ini. Kalo larat, aku wat caption sket2 ye. Tapi aku pasti, ramai yang leh faham gambar2 ni sumer. Kecuali mereka yang tidak berada dalam event tersebut. Kamo memang rugi tak pergi..hehehe..Besh shihottt.....
Bull without leg. Antara game tergempak. Kalo tercabar, nek la..
 
k.Filla with acih & baby yang belum kuar.:-) memang berhajat nk jmp k.filla. elok2 je pas register, terus ternampak dia. Seb baik dia cam. Cumel kan si acih nih..Nice to meet them..
 
Susah nak jumpa girl bergaduh kat tengah2 crowd. Ni antaranya, moden nyer fight, takde men2 tarik rambut g k.
 
ngan GTO. Wajib bergambar ngan bro-bro nih. Pasti sumer kenal kan?
 
Seb baik muat aku masuk dalam tu. Game kutip kubik! Nampak cam senang, try tengok masok dlm tu..
 
Bersama ngan k.Ina, aritu masa Project Alpha, tak sempat nak tegur. Kali ni dapat, yey! Kak Ina memang sempaoi la..
Ni game ye, bukan volenteer pasang tyre bus GATSBY ye.
 .
Bersama Melz & ala..lupa lak. Sori cik..nnt kalo baca entry ni, leh inform ye. JMR ni pelupa sket..hukhuk
 
Aaa..yg ni game baling tali bola rugby, bg sangkut kat palang tu. Kalo takleh gak, kasi je sangkut kat leher baju puteh tu..
 
Red cardpet ngan cik Eny..peminat ramai ni woo..
 .
Cik Nunu sonok giler dapat men baling gelang. Sampai 10round dia men..iskhh..
 
No more baju BATMAN. Kita sama bro. Sama merah! RedBatman lak ye bro!ni la Darkbatman..1st time jumpa masa Project Alpha2 Launch..tp kali ni baru ada chance nak btegur sapa..
 
Pancing jangan tak pancing. Ikan tak dapat, deodorant pon jadilah ye.
 
Penyumbang kupon terbanyak untuk JMR. Best bawak kanak-kanak riang yang suka men game nih..hukhuk
 
Katanya game F1..lebih kureng kot bawak F1 ngan game nih.
 
Geng merah merusuh di BTS. Korang memang kewl!!!
(selain bro eyriqazz&aus, yang lain aku tak cam sgt. Almaklumlah, dh berusia. nnt leh gitau url ek kalo terbaca entry ni..)
 
 
Sungguh excited akak&adik nih..Still ceria sampai ke petang.
 

Kan hobi aku snap gambar. So, memang kije aku upload gambar je la untuk entry2 nih. Sila tutup monitor kalo rasa nak termuntah tengok gambar2 nih..heheh..komen aku pasal event nih. SUPERB event beb!!! First time berkumpul ramai-ramai gini, memang haoliao!!! Thanx a lot pada sumer yang sudi tegur. Dan sori sangat2 kalo aku ni jenis tak cam org sangat. Ada gak blogger yang aku tak sempat amik gambar bersama  cam bro Jai, Aus, AnakPerak, dan ramai lagi(erk sapa lagi ye). Tapi ramai gak yang aku cam. So, pada sesapa yang tegur aku, tapi aku tak cam dia, nanti pasni kita tukar link, and aku try hafal muka sorang2..Mintak tolong pada sesapa yang penah borak2 ngn aku, or penah jumpa, pls kasi ur url. Nak letak link kat 'PERNAH JUMPA  blogger'..Really appreciate our meet up!!! 

Malaysian's blogger, korang memang rockz beb!!! 
Jumpa lagi di lain masa...

19 comments:

mama tisya said...

mcm perasan muka JMR tp yela dh rmi2 kn takut slh org...tp mmg best main2 game tu

[-suziey-] said...

eh mcm pasan..tp xtegur plak..hehehe

wawan said...

me was there too =)

Ery Farieha said...

best3 ;)

darkbatman said...

best giler..bro, ko cam malu2 jer ritu?muke seyes pun ade..aku pk byk kali nk wat lawak..takot!.ahaha

~0~ said...

ko org yg pertama aku cam masa ko nak beratur daftar...hehehehe...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

mmg happening..mmg best..

he he he.....patut ler cam familiar ngan muka JMR..4 - 5 kali dok terserempak tapi tak leh nak recall sapa...rupa2nyer JMR....

Anak Perak said...

Sempat ker bukak tayar 2..hehe.

Aduh open id aku lak prob..

~ ReD ~ said...

waa!! lupa nama kite la tu...isk3... kite tegur kamu masa b4 register...

"hye..jmr kan?? ini red.."

ingat lagi dialog itu?hehe ;p

ezam said...

dark batman tu mcm trainer kt celebrity fitnest je..org yg samakah????

Filla ~ Kasih Aleeya said...

hehe.. akhirnya dapat gak kita jumpa yek JMR yek... syok kan?? memang nyesal saper tak pegi!!! kan kan kan?

gooseberries said...

beshnyer..alahai nyesal x g.sbb de hal len..adess

fizranier said...

mase nk amek cube2 merah tu..sy ade kat blkg..hehe

atty's said...

beshnya ..jelesz nie ..rugi tak join..hehehehe ..

nUR_rOsALiNdA said...

uwaaaaaaaa~ x dapat pergi sbb ada kenduri

enyheartsdiamond said...

esh.. mana ada ramai peminat.. semua kawan2 je tu :D

nice to meet u!!! :D

||| PöJìé PööH ||| said...

Mr JMR, PojiePooh dari Gatsby nih.. Ingat lagi x?

http://pojiepooh.blogspot.com/

NuNu EeRa said...

i men lebih dri 10 round game baling gelang 2.. tat y kupon byk.. huhu..

- zuriey - said...

saya dgn red masa tue. tapi red je yng tegur jmr. malu lah nak tegur. budak baru katakan