Saturday, April 24, 2010

Faizal Tahir wish korg "GOOD LUCK" utk Final Exam !!!

Dipost oleh Faizal Tahir sendiri ye :

Saya baru sedar yang sekarang ni tgh musim exams.. So, i hope its not too late to wish everyone yang akan dan sedang menghadapi apa jua exam a very, VERY good luck to u.. Like i always say, no matter what u do or what u wanna be, education is number 1.. ALWAYS..!! Only with THAT will u gain respect from others.. All th...e best n may you all attain the best of results.. ;) -FT-

See..macam ni lah baru selebriti yang berjaya. Basic atau asas yang perlu diperkukuhkan lagi selain Iman&Amal adalah PENDIDIKAN..betul cakap FT, "education is number 1"..So, pada yang lain-lain tu, lu pikirlah sendiri. Ada duit berjuta tapi taktao cara nak manage pon, lama-lama abes gak kan...

BEST OF LUCK UNTUK SUMER!!!


7 comments:

miloicekaw1119 said...

saya sokong!!

NARDtheNERD said...

FT ni comell lah. =))

sebelas said...

yup pendidikan adalah yang penting :D

http://nomborsebelas.blogspot.com/

nuraarin-life said...

walaupun saya tak ambil exam, saya nak wish gak....good luck!!

by the way, FT punya stail mmg fantastik

ezam said...

education pon tak semestinya di dalam buku saja.....

pengalaman hidop pon boleh dijadikan pendidikan paling berharga dalamm hidop!!!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

apa2 pon yg penting abeh belajar bayar pinjaman PTPTPN dulu..

kui3...

sophie said...

FT terbaik!i like