Friday, April 16, 2010

COUNTDOWN 4 Gatsby Deodorant Street Fair

Pasti ramai blogger-blogger seMalaysia yang tak sabar nak ke.. 

Gatsby Deodorant Street Fair!!!

Aku pon tetiba je terexcited nak join menda alah nih. Dua tigak Nuffnang antar email reminder pasal event nih. Jangan riso, aku ingat tarikh nih. Dah masuk dalam organizer pon. Hope aku tak terlupa pakai stokin & kasut, compulsory katanya..kalo tak, takleh men game kat event tu. Game apa la agaknya, kena pakai suar track gk ker? Ermm..tengok la camner, pakai short je kan nanti.

Kawan-kawan, jangan lambat ye coz Nuffnang try wat record dalam  Malaysia Book of Records for the 'Largest Gathering of Bloggers' untuk Street Fair. Wah, bunyi cam gempak segempak Projek 400..heheh..

Wokey, jumpa kat BTS sumer. Sesudah Subuh aku sampai..Salam Perkenalan sumer...   

6 comments:

~0~ said...

jumpe kat sana esok..

Filla ~ Kasih Aleeya said...

InsyaAllah akan pergi jugak! so kalau nampak tegur lah..coz i nie pemaluuuuu..auww.. ngn boyot2 ni perlu ker pakai sportshoes? giler aper..

~ ReD ~ said...

hoho. xsabar gaks nak gi sana :D

helena's said...

jumpe esok okay!

Anak Perak said...

jumpa di sana

azizan4444 said...

waa seronok tu..konpem ramai yg dtg..harap esok ley dtg jgk..hehe