Friday, April 2, 2010

Clash of The Titans

Maaf. Gambar di atas amat kabur coz snap ngan 2.0 Mp henpon. Tak termampu gi nak beli yang 10.2 Mp henpon. Wah, canggih gitu tapi ade ker? Untuk RM24 dapat dua stiker, satu yang cam kat atas, satu lagi untuk spot&menang yang Fly.fm anjurkan. Dua keping sticker tu dapat bila menonton pre-screening Clash of the Titan sehari sebelum tarikh tayangan, 1April2010. So, harap-harap dapat menangi sesuatu @spot&win Fly.fm..

Best ke tak 'Clash of the Titans' nih? Rating imbd.com ialah 4/5 bintang. Sangat menarik dari segi teknikal dan efek yang bombastic. Giler tak terasa sejam setengah dok ngadap kisah-kisah yang agak keterlaluan kalo dipikirkan melalui unsur-unsur ketuhanan. Ye la kan, mana ada dalam mana-mana agama yang manusia tak berpuas hati ngan takdir tuhan dan declare perang ngna tuhan. Nonsense! Kalo kat Malaysia, confirm FINAS tak lepaskan muvee gini.

So, sapa-sapa yang giler tengok muvee(GTM), aku suggestkan gi tengok citer ni. Juga ada dalam edisi 3D, cam lagi best jer. Masa aku tengok tu takde 3D lg coz prescreening nyer tayangan. start semalam dah ader. Layankan ajer ye...

**dah-dah, mahu tido awal tonite, esok gi kursus lak. Kursus apa? KURSUS KAWEN beb!! hikhikhik..tunggu entry aku pasal kursus nih, tetiba je lak nak g amik..hukhuk

5 comments:

kenwooi said...

i wanna watch it soon! =D

sophie said...

alaa nak tgok gak!!hurm.

JMR said...

kenwooi : enjoy the movie bro!

sophie : tgk jgn tak tgk..hikhik

NUNU EERA said...

i prefer percy jackson lgi.. cite ni 2.5/5 jela..

seimura said...

cerita pasal apa tu?