Saturday, April 24, 2010

Cabaran Candat Sotong 2010 bersama JMR

Semalam di KL, arini di Besut. Ya dengan MAStraveller anda mampu ke mana saja, bila-bila masa saja. Wah gitu. Cam promote lak kan..ke laut ko JMR...

Penat weih, ingatkan leh rehat-rehat 1st day bercuti di kampung kali ni. Sekali bestfren lak ajak kuar. Kol3ptg dah kuar, dengan panas-panas, oh ye Besut skang ni summer season ye, dah lama tak ujan compared dgn KL yang slalu je ujan skang ni. Sabar je la..Kuarnyer ke Jerteh Kopitiam, dia ada meeting ngan sapa ntah. Dianyer meeting aku lak yang kena teman. Ada komisen ok gak kan. Takpe, membe punyer pasal, rejeki dia coz baru dapat projek baru. Alhamdulillah...takdenyer ko memerap je kat umah kan. FYI, Jertih Kopitiam adalah antara kopitiam yang paling best kat Besut nih. Eh cam banyak je kan kopitiam kat cni..Sapa-sapa yang nak ke Pulau Perhentian, leh le singgah sini, pekena white coffea kaw-kaw dia. Fuhh..promote lagi...
Skang ni gak musim mencandat sotong kat Besut nih. Mencandat sotong je ye, benda lain takleh mencandat..hikhik..Petang sket kitorg ke LKIM(search sendiri maksud nih..),tempat peserta-peseta mencandat sotong untuk kali ni. Diorg akan mencandat sotong di perairan laut Besut untuk satu malam. Kompom dapat banyak sotong coz skng ni mmg musim sotong laut, sotong darat tak dikira k. Pakej untuk cabaran ni kira berbaloi la, RM100/person. Lunch, dinner&sarapan disediakan. BBQ sotong juga disediakan dan juga sotong yang dapat tu leh buat bekal balik, kompom2 stok untuk 2 tahun tu...
Sesapa yang mabuk laut, dinasihatkan berhati-hati. Yang tak tahan, kompom pening-pening tahap cipan. Kalo berminat, leh kontek saya. Eh skali lagi promotion di sini. Huh...Dah-dah, nak gi dinner lak, lapar ni, mihun goreng ngan sotong bakar cicah air asam...nyummy!!! sapa nak ikot..meh2.....
Sapa nak ikot, angkat tangan ngan angkat RM100 gak ye.
JMR akan bawak korg ke lubuk syurga bapak sotong punyer!!!!
..hikhikhik..

11 comments:

sebelas said...

wah menarik nie :D


http://nomborsebelas.blogspot.com/

NUNU EERA said...

klu nk naik bot je xnk candat sotog kne byr brp bang.?? hehe..

FaTiN said...

nak JMR belanja bulesss? hikhik!

Sharinginfoz said...

sure seronok sakan kan..... memang enjoy betul le tu...

Beli Guna Voucher???

h a n i e said...

adehh...rindu la kenangan mencandat masa tahun 2008 dulu..mabuk tak igt dunia..hahahaha..

nk ikutttttt...tp..free..buleh?

hahahaha

Eyriqazz said...

laa..tak ajak aku..dah lama nak mencandat sotong

IxoR@ said...

xtvt ni... sangat teruja nak join tapi tak de geng dan kesempatan....

mesti best giler kan.....

syoookkk nyeeee....

rammyd said...

hihi.. ari tu mencandat mase atas bot tak mabuk. da sampai darat fenin2 lalat muntah2 tak leyh bangun tak leyh jalan.. adess -_-''

rammyd said...
This comment has been removed by the author.
rammyd said...
This comment has been removed by the author.
sophie said...

candat sotong? emm..best ke?