Tuesday, April 27, 2010

'Anjing Panas' IKEA

Tetiba pagi2 gini ngidam nak makan hotdog IKEA. Fuh..tingat time Gong Xi Fatt Choy aritu, bukan men tertunggu-tunggu bila lak nak ada balik hotdog yg aku panggil hot dog RM2 buffet ingredient nih..Production 'anjing panas'(kasar giler bahasa nih..) ni diberhentikan sementara waktu time Gong Xi Fatt Choy aritu, tapi kini disambung semula. Peberet gua ni beb. Sambil tunggu movie kat Cathay Cineleisure tu, kompom datang sini.

 Can u see it! RM2 jer, tapi of koz la 1 je tak cukup kan..so, tambah la lagi satu!
Nikmat giler bila dah lama tak makan, tetiba dapat makan tanpa dirancang. Letak banyak-banyak bawang ngan mustard tu, then atas skali letak cili sos..Fuhh...takleh nak citer camner nikmat tu..hahahahha..hidop untuk makan okkey!

14 comments:

Nidza said...

terliur cheq...sedapnya...

ezam said...

masa duduk KD dulu hari2 dtg ikea beli karipap.......

sekarang duk dengan emak hari2 makan bersuap...

bleyyy??


hahahahaha...

FaTiN said...

nyum nyum!

asilahmuhajer said...

nampak sedap..

kak ina kl said...

alahai..gi mencandat sutun tak ajak akak ek..boleh kirim keropok lekor..

kalau kat ikea akak suka makan meatballs dia jer..karipap pun sodap kan

~ ReD ~ said...

erk! lama x makan hot dog...*yummy yummy*

JAI said...

laparrrr..wehhh..hehehe

NUNU EERA said...

pas2 panas perut kan..kan..hehe..
ye..ye.. sok kite g mkn lgi ye..

Anak Perak said...

haha..sume cite psl makan.ni aku jadi lapo lik.

Bro Framestone said...

rasa2nya kita pernah berjumpa kat gastby street fair hari tue


2-3x gak bertembung.. sorry xtegur.. muka cam familiar je...

salam kenal dari bro

BroFramestone Blog

helena's said...

lapa tapi sedih..huwaaaa

gooseberries said...

sedap2..huu da lma x g ikea..

sophie said...

alahai sedapnya hotdog!

lily lotus said...

ooo 'anjing panas' ni. tak selera dengarnya..haha