Tuesday, April 6, 2010

1015 unique visitor dalam 1hari, gara-gara si biadap Rafiqin Darwisy..Ngalahkan artis ko dik~

Gara-gara entry XXX ni semalam, unique visitors aku mencecah ke 1015 dalam masa satu hari!!! Pelik binti ajaib dengan budak ni. Bukan takat FB Fan Page dia je yang mencecah 20ribu pengikut dalam masa satu hari, kat blog JMR pon ada efek khas gak. Sapa dia sebenarnya? Lagaknya di komen2 FB macam dia terlalu suci untuk menghukum seorang HambaAllah. Suci ker?? Mungkin baligh pon tidak mengikut normal biasa, mungkin juga baligh akibat buatan tangan sendiri. Memang ko ada aura tersendiri la budak. Tak tahu la aa nasib ko, kalo dalam 34ribu yang membenci ko jumpa ko ngah men CounterStrike kat CyberCafe, pasti lumat dicincang-cincang kan..So, hati-hati la ye dik..
Statistik untuk jam 3petang ke 9malam. Sapa sebenarnya budak itu?


Statistik untuk semalam. Rafiqin nyer kijer..


Harap-harap lepas ni, ibu bapa lebih pantau apa yang anak-anak bawah umur diorang buat semasa online. Kesian kat mak bapak punyai anak sebegini. 
Nauzubillah.

16 comments:

♥Hernee Nazir♥ said...

perghhh ank sape la ni..bg untung kt jmr..hehehe

JMR said...

hernee: hahaha..smbil beramal, smbil kutip untung..hahaha..bukan adik ko kan?:-p

cik EPAL said...

uihhh popular sungguh anda dan budak itu :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

saper2 yg wat pasal budak tu.

trafik k0npom melet0p2 :P

annadzirah said...

ahaha.
sape yg wat sal budak ni mmg trafic mencanak naik.
tahniah!

nUR_rOsALiNdA said...

tu la pasal
budak ni ngok ker apa ntah...
tp semalam dia cam dah sedar diri sket

Adlina Husaini said...

tudia, banyaknya unique visitor gara2 malaun tu..tahniah =D

Paan said...

Hambik...

kisahsensasi said...

trafik mencanak secara tak semena2x.... untung atas angin nie... teknik SEO yang hebat laa....

nabilahidayah said...

hebat betul penangan budak KECIK tuh

Kaseh NazLieza said...

ader jer yg bikin kontrovesi di kala org lain sdg dlm ksedihan kan...

semoga Allah cucuri rahmat buat arwah...& semoga ader hidayah buat bdk kecik yg bikin onar itu!

a1zudd1n said...

mantap

Aus MeLankoLik said...

untung kau , untung lagi dia .
name je dah glamer , kalau die ade blog lagi kaye , hahahak .

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.ish ish ish
.kasi pancung je itu budak ;p

Redbloodsnow said...

whooaaaa...masyuk tueee. famous ko dik. kecik² dh jahat kan die..huhh

sophie said...

pergh!!memang kaya kan nuffnang bagi iklan nnti..hehehe