Thursday, March 18, 2010

Tarikan si HOT Fasha Sandha..knapa asik dituduh kaco laki orang, yang single ramai lagi pe..meh cni meh...

Ngah2 dok surf pasal gosip-gosip artis Malaysia yang ngalahkan artis omputih, tertarik ngan kisah si Fasha Sandha. Kesian gak tak abes-abes kisah pasal dia yang orang dok cakap asik kaco laki orang. Btol ke idak, taktao la. Latest dok cakap dia yang jadi punca keretakan rumahtangga Zamarul Hisham & Diana Rafar. Sebelum ni orang dok cakap si Fasha yang kaco rumahtangga Nora Danish la, Datuk S la bla..bla..bla..yada yada yada...iskh2..betul ke tak, tak de sapa yang tau..

Kawan-kawan single aku ada cakap, kan best kalo Fasha Sandha ni kaco diorang. Ada gak terpikir, apa yang best sangat ngan si Fasha Sandha ni. Manjanya kah? Gedik nya kah? Cantiknya kah? atau bodynya kah? Huh..apa lagi, mintak pakcik Google tunjukkan gambar-gambarnya yang hot lah. No wonder kalo laki orang pon leh cair dan sanggup tinggalkan bini kat umah untuk gadis sebegini...

 ha, so skang ni takleh dok salahkan si Fasha sorang je, dah memang stail dia gini. Gi pon memang takleh dinasihatkan lagi kot. Sampai masa dia berubah la tu. Tapi yang masalahnya skang ni, camner nak control hubby masing-masing.Bukan senang kan. Lain hubby, lain cara. Kena pandai cara nak jinakkan laki masing-masingkan. Pandai-pandai si isteri jaga nafsu si suami ye.

 hehe.So, ni baru gambar, belum tengok yang real depan mata. Mesti cair abes tengok anak mami ni. Gred A bak kata sorang mamat ni.Tapi kalo aku la, aku lagi suka tengok si Fasha ni macam dalam gambar kat bawah ni. Baru sejuk je mata memandang...

20 comments:

joegrimjow said...

xabes2 psal fasha ni
meh sini la fasha
kaco tangga kat rumah aku plak
kekeke

si kosong said...

fasha ni blm jumpa aku lg..da jmpa mest terpikat punya..hahah

cik EPAL said...

macam2x la fasha ni

MiSs FaiRlaDy JiM said...

JMR tolong tanyakan cik FS nie dia beli kat mana tudung putih tue?

~ ReD ~ said...

popular dengan cerita buruk. pekejadahnya?

mamai said...

saper la dia nie

hisham said...

salam bro...aku dh lame minat fasha ni..tp die x minat ngn aku...huhuhu

Yunus Badawi said...

Not my taste hehehe

FaTiN said...

xsuka dia *budak yg jujur haha

Razman said...

aku punya anti fs, sampai aku alergik dgr nama fasha. tak kesah la mne2 fasha. haha

JMR said...

FASHA kem salam sumer..hahaha

Arra JaSmY said...

haha..muka chantek tp aim laki org.susah jugak tuh.betul atau tak tak tahu lah tapi kalu dah ramai yg cakap...

kalu tak dew angin masakan pokok bergoyang kannnnn...tak gitu.:)

Aizat Si Lipan said...

dgr lagu dr pasha ungu lg best~

[s][u][e][h][a][n][n] said...

fasha...fasha...ngape la somi2 orang jer minat kat ko huhuhuhu

ONE ZABA said...

buat seronok seronok ok kut...

sueanne said...

tak minat ngn fasha..

tapi betul ckp jmr tue..tak leh salah kan die 100%..

@juera said...

ala dh nma pon laki..jaga mcm mna baek sklipon klu dh dasar boye..boye jgk..emm no komen la..ak x de hubby lg..setakat boifren tu..klu x kawin lg dh bt hal bleh reject lg..miahahahaha

~0~ said...

artis.........hurmm...

mRs.aJaQue said...

mak datuk..da nk terkeluar tu..tutup mate okkay..hihi

ezam said...

i likeeeeeeeeeeeeeee fasha!!!!!!!!!!