Saturday, March 6, 2010

Taiping Mode 2 : Bangun2 terus meeting

Gambar menunjukkan 10minit selepas ketibaan geng2 sengal backpackers. Perjalanan yang agak jauh dan kepala penuh ngan idea untuk diperagakan time discussion esok pagi. Terbaik. Seb baik, kedai makan kat pekan Taiping ni still bukak walaupon dh pukol2pagi. Huh..

Plan awal, bangun2 pagi, nek g bekpes, nak g jejalan ushar2 awek Taiping. Al-maklumlah ada lapan orang jantan kegersangan. Huh! Sekali hambek ko, pukol brape bangun, berus gigi ntah ke mana, sabun mandi pon ntah ke mana. Sempat bekpes je, trus masuk meeting board. Harem..Mata merah gi dah kena discuss menda2 yang aku dah hampir buhsan ngadapnya. Sabar je la kan...cepat la abes discussion bagai, nak gi pekena mee udang Mak Ngah lak weih. Lapar dah nih...huhuhuh-

JMR
Taiping, Perak:2:31pm::

3 comments:

Yunus Badawi said...

baik2 nak usha awek2 Taiping tu. Takut balik nanti bertelur kat dahi wakakaka

NuNu EeRa said...

nak tgk gmbr pool..

hisham said...

salam brop...lame x jnguk sini...tenet gua ade masalah la...sori ok.