Tuesday, March 23, 2010

Susah kalo kereta bateri kong, lagi susah kalo orang yang kong...

Last week, minggu paling sempoi. Sebab apa? Ade la..hahaha..tapi pikir2 balik cam harem gak idop gitu. Bateri kete lak dua kali kong. Skali mati kat umah leh consider lagi, tapi kalo bab kong kat kedai makan, kat Kg Baru lak tu, malam2 buat lak tu, then bawak membe lak tu, memang hampehs la. Nak lepuk kan, kete lagi besar dari aku. Sabar je la..Seb baik bateri kete kong bersebab, leh la gi tukar bateri GP baru kat kedai apek dekat ngan Taman Maluri, siap kasi servis check alternator, sumer itu FOC. Ok la tu.. 

Tapi camner lak kalo orang yang kong? 

Kong nya mestilah bersebab gak kan. Tapi kalo kong terus innalillah, leh tak tukar beli baru kat kedai apek dekat ngan Taman Maluri tu? KOmpom takleh kan. Jawabnya let u go la. So, sebelum orang itu kong, better berhati-hati ye kalo idop kat muka bumi ni. Kang tak pasal-pasal bulum tiba masa orang itu kong, aku tolong kongkan awal-awal.

susah nak carik foreman gurl kat KL camni weih!!!

kompom awek itu tak kije kat sini..hahahah

2 comments:

NuNu EeRa said...

slalu kite dgr bidan terjun.. ni mekanik terjun nmanye..

nurul nadia said...

aritu bateri aku kong...terus beli baru..haha..pegi shooping asyik lupe je nak tutup lampu..haish..teruk betol..