Saturday, March 13, 2010

Sapa nak gi ke Universal Studios Singapore ngan harga murah giler!!!

Mesti ramai yang tak sabar-sabar nak gi Universal Studios Singapore kan. Convert duit Malaysia, sekeping tiket untuk entry Universal Studios ni lebih daripada RM150++. Tolak tambah ngan duit tiket ke Singapore(kecu korg mmg kat Singapore) ngan duit penginapan bagai lagi, mungkin menjangkau RM300++. Tu congak secara kasar la kan. Agak banyak dan mungkin berbaloi untuk jumlah itu.

Nak pakej yang murah tak? Ada RM260 sahaja untuk pakej ke hari pembukaan Universal Studios Singapore pada 18 Mac 2010 ni, kata orang travel company yang buka booth kat MATTA Fair 2010 yang ngah berlangsung di PWTC. Semalam sampai esok je tao. Tertarik dan giler murah kalo dibandingkan ngan real price. Menarik bukan..
So, tunggu apa lagi, MATTA Fair ni sampai esok je. Entrance fee RM3 sahaja. Tapi puas hati coz banyak travel company yang menawarkan pakej yang giler2 berbaloi. Cuma pandai-pandai korang lah yang nak pilih mana satu yang sesyuai ngan korang. Kepada kaki-kaki travel, jom2 beramai-ramai amik peluang nih..Murah wooo

3 comments:

FaTiN said...

ku tak mampu. haha

crazy_labelle said...

alamak... ak kt melaka skang...

N A N I E said...

Hi..I do agree dengan you..some company memang ade attractive package..tapi ade gak yang terrible tak masuk akal..kene tengok slow slow and make a perfect selection :)