Saturday, March 27, 2010

Review : Evolusi KL Drift 2

Adoyai..memang terbaek la KL Drift 2 kali nih. Syamsul Yusof makin matang dan berilmu. Tak sia-sia orang kasi RM2.5juta untuk buat sumer aksi dalam ni. Dah tengok korang? Memang langsi kalo taknak tengok dan bercadang taknak tengok. Buka sebab aku orang SKOP Production atau GB, tapi sebab aku nak suggest korang cara nak release tensen. Kot la kan..Nak drift ramai yang tak mampu kan, so layan tengok sudeh la..
opss...silap poster lak.....
HERE IT COMES..
::nota kaki - Aku dah layan citer nih::

Tak nak komen banyak. Memang filem aksi yang tak rugi kalo bayar RM10 untuk lebih dari sejam setengah nyer tayangan. Aksi memang terasa ko nak tekan brek, mahupun terasa nak lempang je ngan geng-geng gangster dalam citer ni. Lagak gaya drive kete takyah cakap le, dah nama pon drifting kan. Lakon Aaron Aziz, Sam Shaheizy, Syamsul & Scha memang terbaik. Farid nyer watak pon mengancam sampai tetiba aku pon rasa cam nak lempang je ngan perangai emo dia yang over. 

Paling takleh blah, time watak Aleeya&Sham kena culik ngan geng2 Joe. Kejam sial diorang wat kat orang pompuan & OKU cam gitu. Rasa cam nak je gi tolong dua orang tu, tapi tak termampu sebab takleh pecah masuk dalam skrin Cathay Cineleisure tu. Huhh..Gini lah..nak tahu lagi lanjut, apa kata gi je beli tiket, tak kira lat kat MBO ke, TGV ke, GSC ke..janji korang dapat rasa sendiri camne beza KL Drift 2 ngan Impak Maksima 2.....Okkey? Memang tak rugi derrrr......

ni scene paling kejam dalam hidup filem Melayu bagi aku!!!

10 comments:

FaTiN said...

promot habis ni tapi kat kelantan tak de panggung. tunggu masa utk download aje ni. nanti boleh makan popcorn depan laptop HAHA

sophie said...

hahaha..promoter terbaik nie!!emm,yang 1 nyer pon x tgok agi..

maisyara Pot! Pot! said...

tk nk tgk! hehehe. download jela nnt. xD

sI tEDI said...

x tgk lagi bro.. :)

deatH_luVer said...

erk..
nape gwe ngk muvie neh tak besh langsoNg!!..
haha..

rase rugi je beli tiket..

tapi takpe..

kalau nak rase anak tempatan buat filem aksi ..

tontonla filem neh..

kakachan said...

filem ni ke yg kunun adnan sempit tiru tu. eah. ke yg mane.

cEro said...

baru start tayang 25mac lpas, tp aku dh tgk 2 kali beb...
hahaha, sbb famili n kawan punye psal...
best... 2 thumbs up..
sam super cool...
hero terlebih prasan macho laa..

mamalieyna said...

tengok the making kt tv semalam pun cam best giler..! leh la layan ni.. ^_^

NuNu EeRa said...

cite drift special: beauty battle 2 bez x??

speckurosaklagi said...

BOLEH JE TGK..