Wednesday, March 24, 2010

Perlu ke GengBlogger letak password?

aiyo..nape lately ni nak login ke GB perlu password..tapi bila dah key in segala bagai, takde lak leh surf GB site nih? Pelik..ke ada sesapa nak try cilok password aku?
Kenapa dan mengapa terjadi sebegini rupa??

9 comments:

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

*"Maklumat terkini daripada pihak admin GengBlogger...Web GengBlogger sedang dipindahkan ke server lain dan proses pemindahan mengambil masa sehari atau kurang sehari.....so, harap korang semua bole...

maisyara Pot! Pot! said...

sjak smlm GB problem. skng GB tgh dlm proses pindah ke server lain laaa.. kong kut yg suruh bersabar dkat twitter..

Redz da Tsar said...

haha.. Pelk jugak..

Tapi tak kesah la...

Ingat kena hack dah

Mazru Majid said...

mmg pelik jugak..td aku pun kena

Kujie said...

semlm tweet Kong...dia tgh cari server baru....

WiraTLC said...

aku pun kena gak la... buat semak mata memandang je....

Hazzy Ishak said...

dorg kata kena hack

Redbloodsnow said...

JMR...its happened to meeeee toooo. geram n sedih arr x leh surf geng blogger lg. dhlah tuh tmpt promote blog yg terbaik punyer...huhu :(

enyheartsdiamond said...

tension saya!