Sunday, March 21, 2010

Palace of Golden Horses Hotel

Sapa suka travelling? Pasti ramai yang suka kan? Sapa yang suka travelling ngan harga paling rendah? Pasti ramai yang lagi suka kan. Sapa nak travelling free on charge? Pasti sumer nak kan? Giler ko, barang free, sapa x nak kan. Yang xgemar travel pon, kompom pergi gak kan. Selain MATTA Fair, ada 1 lagi cara ko nak dapat nikmat melancong ngan harga terendah yakni ngan cara join any vacation club. Kat Mesia, banyak club yang lebih menawarkan nikmat yang berbeza tapi ini bukan utk clubbing yg sia-sia ya, tapi club yang leh bg korang nilai tawaran melancong yang berbaloi-baloi.Palace Vacation Club salah satu daripadanya, yang lain2 cam Legend, Sunway pon ada gak, pandai-pandai korang nak pilih mana yang sesuai ya.

So, semalam JMR berpeluang meneroka sambil diberi peneranganPalace of Golden Horses Hotel & juga Palace Vacation Club. Semua area kitorang jelajah kat sini. Bagus tol tourist guide ni, penuh ngan kesabaran memberi ilmu walaupun cik puan eera buat donno jer, aku sorg je yang tekun mendengar.
Manager siap turun bagi penerangan yang lebih detail lagi nih. Bagus penerangan dan hi-speed talking tol minah nih. Kusyuk aku mendengar cam dengar ceramah MLM pon ada. Kalo ikutkan hati, memang aku join je club ni sebab kalo nak dikira memang berbaloi untuk tempoh 38tahun benefits yang ahli akan dapat. Tapi aku mmg takkan decide lagi coz perlukan masa untuk membuat perbandingan dari banyak aspek dengan vacation club yang lain. Yang aku nampak kelebihan untuk Palace Vac.Club adalah kat sini siap ada offer untuk medical checkup & Traditional Chinese Medical(TCM)..
Pa pe pon, tenkiu la coz invite untuk sessi kali ni. Siap dapat voucher makan lagi dan juga medical checkup free lagi. Then thanx la puan doc yg bgtao paras kolestrol aku dlm darah melebihi dari had yang selamat. Aiyoo..pasni kena lebih berjaga-jaga la pasal makanan. Riso lak...


**Jom ke Festival Belon Panas lak kat Putrajaya. Sapa yang penah nek belon panas?? t aku update g pasal ni pasnih....

9 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

Mmg ingat nak g perta belon tu..tp memikirkan org mesti berduyun-duyun...ahhhh~ malas lah..dok rumah adalah lebih nyaman..hikhik

cik syazni said...

saye penah gi pesta belon tu thun lepas punye..mmg mengujakan..heheh

Anggerek said...

Berjaya Vacation Club ok gak kalo nk join... hotel die pun byk

Wanie-san said...

palace of the golden horses!!wa!!rindu plak nak g lg hotel 2!!huhu

dairy of sleeping gurl said...

makan la kamu sebelum kamu dimakankan..
eheheeh
jaga makan penting..
sian anak bini kat umah..
---wink---

dairy of sleeping gurl said...

makan la kamu sebelum kamu dimakankan..
eheheeh
jaga makan penting..
sian anak bini kat umah..
---wink---

miEz haNeM said...

NAK IKOT BOLEY?

mamai said...

macam kat dalam filem hisdustan la

NUNU EERA said...

nk naik kuda yg kt palace 2 blh x??