Monday, March 29, 2010

NO SPECULATION - tiada niat Faizal Tahir meninggalkan stage begitu ajer dowh..

NO SPECULATIONS!!!

Sebenarnya dia meninggalkan stage begitu je bukan tanpa sebab. Tapi bersebab. Agak-agak la kan nak tuduh&fitnah macam-macam. Coz bukan tiap kali dia perform, dia wat gitu kan. Biasanya kalo dia perform, rata-rata berpuas hati. Betul x? Kecuali dah memang ada yang tak puas hati personally ngan FT je la. So takkan sebab skali tu je FT tinggalkan stage, ko cakap macam-macam. Aiyoo bro..biasa orang akan cakap, industri ni kecik je. Pusing-pusing, tu gak yang jumpa. So takyah lah nak wat tuduhan macam-macam. Lagipon admin FT dah explainkan dalam FB dia. 


**time perform kat TM HSBB launching, ok wat dia nyer energy. Dah yang kt situ dia nak sakit, nak wat camner kan?tak bek tuduh bukan, DOSA....~


JMR
-FT diehardfan-

3 comments:

speckurosaklagi said...

AKU BUHSAN AKU BENCI..

Kaseh NazLieza said...

amboi2....diehard fan lg...

rossoneri said...

hmm tu la...ala yang ckp2 kutuk dia tu, bukannya fans dia pun sbenarnya..org yang xsuka dia je akan ckp mcm tu..come on la, all his fans know that he's sick..cuma, ye la mmg la org sakit xpatut keje teruk2 sgt, tapi mesti ada sbb knp dia kerja teruk sgt..