Tuesday, March 16, 2010

Lupakan seketika pasal Benjy&dadah mahupun Umie Aida&hubbynya...meh kita penuhkan perut di Steambot Kak Eita

Yup, dua tiga hari ni dok kecoh pasal Benjy, anak seniwati Azean Irdawaty, yang kena tahan dek makmal dadah di rumanya. Kita lupakan juga pasal Umie Aida dan suami barunya. Moga kebahgiaan mengiringinya. 
 Meh sini nak tunjuk foto kasi kecur air liurnya. JMR&gang gi pekan steambot kat Restoran Kak Eita, SS2
Wangsa Maju. Dan lama tak dinner reramai & memang susah diorang untuk dinner bersama JMR, so aku luangkan masa je untuk budak2 yang tak akil baligh lagi. Buffet k dengan bayaran RM28++, memang berbaloi-baloi. Kembung perut dan memang lena la tido semalam walaupun keesokkan harinya aku ade benda penting yang perlu dipreparekan.


 Sori ek kalo gambar agak kabur. Tak bawak camera yang kalo baling anjing pon bley mampuih. Pakai camera henpon 2.2MP je sebab Blackbery hancur baling bibik yang tak gheti nak kemas rumah. Pape pon, memang terbaik nak2 supnya ada sup ekor spesial untuk jantan2 sejati. Ahakz..Paling best mussel & sejenis siput ala-ala siput babi, pastinya kalo ko mam kat hotel, harga dia melambung naik, tapi kat sini still ok lagi dan berbaloi-baloi.
 l
** so, kepada owner Stimbot Kak Eita, len kali pergi kami bayar guna kredit kad ye, takde la sampai cash money termasuk dalam sup. Then, jangan lupa bagi kasi diskaun!!!

13 comments:

kakachan said...

panjang nye tjuk entry.
tu die, siap ade sipot. fushh. lapo eden jadinye

Wanie-san said...

hahahaha srius ingat JMR makan siput babi...best ke makanan laut wat steambot??

sI tEDI said...

lapauu!!

FaTiN said...

hah baling BB kat bibik? hahaha

Cik Cookie said...

kat umh aku nih

hans said...

muka ko mengingatkan aku pada senior aku lah

G said...

mcm mane nak pi sane JMR ?? bagi direction skit bleh..tanak Google

Filla ~ Kasih Aleeya said...

alamak ngeri tgk siput tu.. penah makan dulu tapi tetap ngeri...

~0~ said...

wah....cam best...leh pegi nie...

Aus MeLankoLik said...

rm28 sorang , berbaloi ! hahaha

ala , cakap la mase kau nk bayar duit jatuh dalam sup..
hahahak..

DeVoteD LilY said...

wahaha..
mmg sgt melupakan masalah betol..

rm28 sorang??
bole mkn smpai ta bole kancing suar ni..

MiSs FaiRlaDy JiM said...

should be my next place to find the "c-port" (siput actually...~~)with mr.his.TQ

Kaseh NazLieza said...

lieza taw tmpat ni...hehehehe