Wednesday, March 17, 2010

Kan Betol Ayah Pin ada Facebook. Ada sesapa dalam frenlist dia?

Lately kecoh pasal Ayah Pin yakni pengasas Kerajaan Langit yang sesat mencari jalan pulang. Lor, apa salahnya dia ada Facebook. Dia pon nak berFB ngn peminat-peminat dia kan. Mana tao kan, kalo dia wat FanClub FB, lagi banyak dari Fara Fauzana nyer.

Ha..sapa nak jawab tu. At least, dia leh gak update status, dia ngah watpe, dia katmana ke, dia makan malam kat ner ke..So, takleh susah PDRM nak intip dia. Add fren je dia, then bwt2 chat, kompom tao dia kat mana. Heheh..itu aku belasah je. Jangan lak korang gi add dia btol2. Sanggup susah payah carik FB dia semata-mata nak add fren. Gilos..jangan la..kan tak pasal2 terikut-ikut dengan ajaran langitnya.

Mana tao kan, nak2 kita yang tak kuat & utuh lagi iman nih. Kang tak pasal-pasal lak jadi anak sedara dia..Aku nak inform mana satu FB Ayah Pin pon aku taktao.

Ke yang kat bawah nih?
hehehe


** aku pon tak pasati gak sebenarnya..hikhik**

12 comments:

Mak Su said...

adoi!!! sakit idunggg!!

mamai said...

tak mau la add dia

sI tEDI said...

betul2 die ke? add je lah.. baru leh tahu....

FaTiN said...

xnak add dia haha

Hazzy Ishak said...

rabak idung dia...
silap2 kaki pun leh masuk
hehe

zeqzeq said...

saya Tada FB, kalau ada nak juga ADD Ayah pin nak tanya khabar, belajar ilmu GHAIB..

laila said...

mmg gmbr dia ke tu?
menakutkan

MiSs FaiRlaDy JiM said...

hurmmmm bagusnya ayah pin ada FB kalah aku yang tak ada nie...

senang FBI nak cari ayah PinPin bunyinya..

SwEetForEst said...

ishhh..
xmo la add die..
hehehe..

cemomoi said...

ayah pin punya sign in ke kat idong tu, kena tanya pengikut bawah langit untuk kompomkan fb dia

Redz da Tsar said...

Lorr.. Ingat ayah pin bebetul... Haha.. Nak jugak tau ape kejadah akidah dia tue...

Kujie said...

ha ha ha..... ingat ke org dah lupa kat ayah pin ni...org cuma ingat no pin ATM je...rupanya dia ttp dalam kenangan...hehehe