Tuesday, March 2, 2010

Islamic Wedding pon care gak kan.

Sapa cakap Islamic Wedding makin kurang yang mengamalkannya? Sabtu lepas, ni pertama kali JMR jadik jurufoto kawen yang bertemakan perkahwinan cara Islam. Im not sure yang gini btol2 ikot cara yang terbaik. Cuma merujuk kepada pengantin perempuan yang berpurdah berbanding yang bergaun dan berkain nipis yang leh tembus ke dlm melalui lensku..Ala-ala orang Arab pon leh gak dimaksudkan. Atas amanah yang dipegang, mungkin sekeping gambar ni je yang boleh dipublishkan. Kalo ada gambar lain pon, itu adalah suasana tika majlis tersebut yang bertempat di Dewan Merdeka, Parit Buntar yakni hari kedua aku di utara.
Cantik gak berpurdah gini kan.
Baby yang suka giler posing. Kalo dia jadi pengantin, dah banyak shot best dapat nih. 
 
Ekspresi wajah anak lagi menarik berbanding mamanya. 





11 comments:

~0~ said...

wah...byk job skang bang...

JMR said...

biasak aje kosong oii..hehehe

tia said...

seronok!!!

seimura said...

hehe.. ramai gak kawan2 aku pakai purdah masa akad dan majlis.

cik selamah kundang said...

1st time tgk

JMR said...

tia : mmg sonok pon!
salimah : sy pon 1st time gk..:-)

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

ley tak jadik asistant ko
hahaha~

NuNu EeRa said...

sgt seronok wlpn kepanasan..

Juaini Jamaludin said...

nak tau something tak, i macam biasa nampak budak yang suka berposing tu.

JMR said...

juaini : nmpk ktneR? sedara ke?:-)

Ah Moy said...

wah best la anda nyer photo...cantik2...