Tuesday, March 9, 2010

Bila CLASH sapa yang salah? Apa beza berCERAI ngan CLASH??

CERAI?
CLASH?

BF clashkan GF selepas GF curang? 
Suami ceraikan isteri selepas isteri kantoi ngan laki lain. 
Apakah suami itu? 
Yup, itulah trend zaman la nih.
Betul kan?
Baca paper pon ada je citer berkaitan hal ni kan?
Belum bukak intenet lagi kan?
Belum lagi download file 3GP 'main isteri orang' kan?
Tak percaya? Suka hati la..tapi ni memang realiti.
Nanti2 la kita up entry pasal ni ye..

Nauzubillahhiminzalikh...

9 comments:

Fifi Rahmat said...

sebenarnye entry neh dirasakan berat sebelah.

zaman sekarang, lelaki perempuan sama je. curang dengan pasangan masing-masing.

kalau ade yg upload video mcm tu, dgn title "maen isteri orang" , itu x bermaksud, yg memuat turun tu video tu, single. dia mungkin jugak laki orang. tgk dr 1 sudut saje, nyata2 perempuan yg bersalah, dengan title mcm tu.

lagipun, kalau tepuk sebelah tangan, takkan berbunyi. kalau P mengorat L, L x layan, masakan diorang boleh menjalinkan hubungan. mcm tu jgk sebaliknya.

dan, bukan ke, perempuan yg baek, dijadikan untuk lelaki yang baek?

saya_arief said...

stuju dengan fifi rahmat..

LuVidA^^ said...

hurm...xtau nak cakap...mintak jauh la dr bnde2 cmni

JMR said...

fifi : terbaek la komen fifi..btol tu..entry tu tgantung kan..

Fifi Rahmat said...

yeah, tgu u wat full entry.

Frodo Baggins said...

isterimu tunangku
tunanglu awekku

hubby lu tunang kazen wa
kazen wa isteri suami lu


manusia

kakachan said...

nak seseorang yg setia dengan kita? kite kene berusaha setia dengan dia.

even jodoh kite bukan dengan dia, kamu akan dapat yg tebaek nanti. tuhan kan maha adil. =D

sI tEDI said...

erhM.. dah jd macam perkara biasa kan?

ainShahajar said...

memang..!

5 tahun aku setia dgn dia.. sume jaga.. tapi curang jugak..hua


wahai lelaki2.. kalo anda nak cari kebahagiaan yg rasa2 lebih bahagia silakan

tapi jgn menipu!!