Thursday, February 25, 2010

Untung RM11 juta jual video lucah. Sapa mao join?

Wah wah dan wah lagi. Berpotensi tinggi juga industri jualan video lucah nih. Ni baru jualan melalui sistem order kot henpon ataupun makcik kampung sebelah panggil 'telepun bimbit'. Aku pasti ramai yang pernah menerima promosi untuk order video lucah melalui henpon kan? Hanya RM3 untuk tigak minit. Kalo tak puas gak tambah lagi tiga minit, so jadi RM6..hahaha..

Sapa penjual utama video ni? Harian Metro cakap, suspek berusia 34 tahun ditahan polis Jabatan Siasatan Jenayah Komersil Bukit Aman di Putra Heights, Subang Jaya, Selangor. Suspek, bekas eksekutif syarikat telekomunikasi, dilapor berjaya mengumpul lebih 11 juta ringgit menggunakan syarikat miliknya sejak beberapa tahun lalu.

 Owh bukan calang-calang orang rupanya yang menjual benda alah nih. Kreatif lagi innovatif. Patotlah untung besar. Kalo tak kantoi lagi, maybe dah leh masok Forbes, senarai orang-orang terkaya dunia!. Ni baru direct selling ke tangan pelanggan. Agak-agak kalo dia buat mcm sistem MLM, mesti lagi kaya babas dia ni kan. Masyuk....




 

4 comments:

mamai said...

banyak tu...jom

~ ReD ~ said...

staff TELCO mana la tu kan???huhu

saypOOL rafhtello said...

berita hot ari ni..

ezam said...

deswai kolo terima mesej dari no bermula dgn angka 3(cth:33456)sila balas balik STOP ALL ke nombor tersebut..