Thursday, February 11, 2010

Terima kasih atas sumer ucapan&celebration

Lets do a quick entry posting. 
Tiada kesempatan buat masa skang ni, banyak nak kena setelkan hal-hal sebelum aku bercuti mulai esok. Kena balik kampung malam nie coz ptg esok dah kena prepare untuk my best fren wedding, Jeme&Adani. Pasti korang tengah berdebar-debar nunggu saat diijabkabulkan ptg esok kan? Tahniah selepas bercinta lebih 10tahun, akhirnya korang disatukan.Alhamdulillah..

Untuk besday tahun nih, really had a great day..Thanks for all the wishes & celebrations. Nanti pasni aku upload photos kt Garden Cafe, Senjyu Sushi and Hard Rock Cafe KL. Sesapa yang kasi dan nak kasi prezen tu, terima kasih daun keladi diucapkan. Nak cakap sorang2 kat cni, agak tak larat lak. Tapi rasanya every SMS,email dan kat FB, sumer aku dah reply, kalo yg tak reply lg tu, t aku reply ek. To all the wishes senders, u really make my day.
Thanx a lot!!
 
I love this VERSACE so much! Thanx dear..

Not just a year older, but a year better.

13 comments:

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

beshnyer~
aku pon nak la jugak

Vee Violet said...

Happy belated birthday...
:)

mamai said...

nice perfume...

ezzati said...

happy b'day!! :)

ainShahajar said...

owh.. besday awak

hepi besday

smart perfume tu ;)

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

i oso love the versace.. can i have one????
muahahahahhahaa

|| NaFiRaa || said...

cantek nye botol dia!!!

nURmALa mAZLan said...

wuaaaaaa..
nak jugak la

sI tEDI said...

aku bg ko hug2 di angin lalu jek..

NuNu EeRa said...

ade lgi surprise 4 u nnti..
since all da surprise xjdi je..;p
tungguuuuu....hehe..

saypOOL rafhtello said...

happy birthday..xsempat nak wish kat FB...

deus X machina said...

hanya komen ni je sebagai hadiahnya
erk888

Kaseh NazLieza said...

ala JMR...lieza dh miz utk wish u...anyway selamat hari lahir...moga Allah murahkan rezeki JMR & anugerahkan khidupan yg bahagia dunia & akhirat...AMIN...=)