Saturday, February 27, 2010

Tamat Sudeh Wedding Photoshoot di Parit Buntar

KL panas ke? Ya, rasa cam panas je. Tu bg orang yang tak bersyukur, sebab kalo korang datang lebih ke utara, insyaAllah leh rasa bahang yang makin panas. Maknanya takda apa sangat la suhu takat 34C kat KL tu. Dan bagi aku, memang terasa panas sangat sebab kena berjemur untuk wedding photoshoot di Padang Dewan Merdeka, Parit Buntar. Syukur coz sesi tu dilewatkan ke pukul selepas 4petang. Tapi ade gak photographer yang selamber je shoot time kol12 tghari..Tak panas ke bang? Kesian akk&abang si pengantin baru tu..hehehe..

Since kije yang perlu dilakukan di utara ni dah abes, time to jalan-jalan kat Penang lak. Nak jejalan ke Parit Buntar, cam takde pape. So, kita ke pulau of Penang. Ke Batu Ferringhi mungkin. Orang cakap HRC Penang yang baru bukak pon layan gak. Ok, takde aral, i'll be there tonite!

Camne penat skali pon, muka mesti penuh ngah senyuman. Ikhlas ke tak, itu belakang citer, janji SENYUM! Lagi best, kat utara pon ada yang mengenali JMR & cik Nunu. Sori bro speckurosaklagi. Wa betol2 tak cam lu la. Tapi thanx coz berani tegur..hehehe..Jom2 kita ke Padang Besar luh sebelum ke HRC Penang..CHOW~

5 comments:

miloicekaw1119 said...

mne gmbarnyr bro??

JMR said...

milo: sabar2. dlm mood melancong lg nih..hahaha..blk KL la bru upload..heheeh

o kambeng hitam o said...

jmr, kl pns. cheratting lg pns. aku photo shoot kat sana, peluh xde, tp muka dah mcm ank nepal. tinggal nk blaja bahasa urdu je ni. hish

speckurosaklagi said...

hohoho that utara,,,mmg panas,,,Kl hujan gak tadi,,,

haha tak sangka jumpa ngan jmr...

dah 3org dah jumpa bloggers...

Kaseh NazLieza said...

wah2...mantap rezeki jmr...hepy for u...=)

jmr pon link ke firman ea..klu nk tahu abg tu adlah abg sedara liza...dye dh byk experience...mklomlah dh lama kn...hehehehe