Tuesday, February 23, 2010

Perempuan comolot ngan pompuan.

Silap sebut dengan terang lagi jelas ye, ianya berbunyi P.E.N.G.K.I.D ..bukan PANCAKE ok..Aku tertiba terpikir, pengkid ni sapa sebenarnya? So, tanya la cik wiki, sapa pengkid ni, jawabnya;

Pengkid ialah 'tomboy' atau lesbian ,merupakan perbuatan perempuan membuat penampilan seperti lelaki..Penampilan mereka termasuk gerak laku, berpakaian, penampilan, percakapan dan rupa seolah-olah lelaki, malah mereka tidak berminat kepada lelaki tetapi berminat kepada kaum sejenis.Golongan ini cuba menonjolkan identiti gender berlawanan daripada norma-norma biologi, moral dan sosial yang mereka miliki.


 Owh..gitu kah. Lesbian ni camner lak. Yang dok comolot pompuan sama pompuan ke tu? ecece bwt2 taktao lak ye. Sebelum ni memang aku tak amik port je ngn spesis ni sumer. Slalu kalo aku lepak kat Steven Pandan Indah tu, memang berlambak jumpa spesis cam ni, hensem uoolss! Dah tu dapat awek lak, cun giler, nape la awek tu leh tersangkut ngn pengkid ni ek. Ada orang cakap, spesis camni dia nya taking care lain macam sket. Dah tu, ayat pun manis dan memahami diri pompuan. Yeke? Ye le kot, dah katanya pompuan gak kan walaupun berdada leper. Kalo takat care cam biasa takpe, takot ada yang terlebih songsang, tu yg jadik problem. Ada kes yang sampai bawak lari anak orang. Lor lagaknya cam lelaki sejati membawa kekasih hati lari ke selatan Thai utk kawen je kan. Teruk tol. Zaman dah nak kiamat kot. Huh....naper aku bengang sangat nih? Apa salah dia nih?

Wahai sang suami sekalian, korang leh terima tak kalo korang nyer isteri CURANG? Yup, tapi bukan dengan laki, tapi curang dengan kaum wanita sendiri. Sebabnya terjatuh hati ngan ayat-ayat manis pengkid ni. Sampai sanggup tinggalkan si suami untuk bersama ngan jantina sendiri. Aiyoo..nak kesan hubungan sama wanita agak susah, coz kalo pompuan berpeluk sama sendiri, orang tak kata apa, acu cuba try test tgk, laki peluk sama laki, kompom kena cop GAY! hehehhe..So, camner wahai si suami, kalo korang dalam situasi cam gini, isteri korang comolot ngan perempaun yang berdada leper???Aiehhh.....

"Sesungguhnya kamu mendatangi lelaki, bukan perempuan, kerana memuaskan  nafsu syahwat kamu.(perbuatan kamu itu amatlah keji) bahkan kamu kaum yg  JAHIL(yg tidak mengetahui akan akibatnya)..
(An Naml: 55)

 ** aku tanya je psl aku ade termimpi psl spesis ni. aku tak berada dalam situasi seperti soalan itu. 
Sekian-JMR



 


25 comments:

enyheartsdiamond said...

sedihnya dengan golongan ini :(

JMR said...

hehehe..jgn jadi glongn ni lak ye..

sweet.ants said...

nauzubillah...

MiSs FaiRlaDy JiM said...

huuhhuuhuh...diorg kata kubur lain2 bai..tapi hakikatnya kite yang nampak ni pun dapat tempiasnya juga kalau tak di tegur...

JMR said...

jim: mmg la kubur lain, kalo kbur sebelah2, jijik aku nengok nyer..

~0~ said...

jgn sampai sejarah kaum Luth berulang lagi sudah...

JMR said...

~0~:btol tu..

Syazleen W.Ismail said...

haish..
macam mana nak bg nasihat if ada membe mcm ni? =.='

q-nizam said...

dulu mcm susah nak jmpe golongan2 mcm ni..skrg ni bersepah..pegi mane2 msti ada..dunia akhir zaman.oh dunia akhir zaman

nawal said...

comolot itu apekah?

p/s: time tgk header, otometik rase nk senyum, sbb ade org nk snap gambar... hahah!

Wahidah said...

aik smpia trmimpi2..dahsyat tuh..ntahla..makin ramai yg dh songsang skrang ne

Filla ~ Kasih Aleeya said...

erghhh takutttt...

NUNU EERA said...

sy xbersalah..

~ ReD ~ said...

alamak... siap mimpi... :D

cik syazni said...

GELI. tp org cam dorg ni xde perasaan geli kot.

Wanie-san said...

Dunia akhir zaman....
mcm2 diorg buat..

.o r k e d. said...

sy normal :D

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

arini my last day berentry~
aku akan ilang tuk jangka masa yg lama~
ko jaga diri~
tankiu sgt2~
rindu kat ko nti~

nURmALa mAZLan said...

gambar tu gambar dak af tu kan??

tia said...

maybe terjadi sebab, lelaki yang baik dah kurang kut..kat tempat aku ramai je..takley nak kata apa..memang nak kiamat kut.

JMR said...

nunu: iye, kamo tidak bersalah pon..hehehe

JMR said...

tia : sbb tak lelaki baik ke..sptotnya laki ke pmpuan ke, kena pndai berdikari, bkn mengharapkan bimbingn dr org lain..hehehe

Kaseh NazLieza said...

simpang jauh la dr mahkluk seperti ini...

Amieynna Amin said...

comolot tu cam comot je..
manusia akhir zaman..

annfrendly said...

errr..
sy allergic lorh gan golongan pancake nih...
lariiksss..